Webinar: Skab nærvær på distancen

Webinar: Skab nærvær på distancen

Vil du gerne have mere engagement i dine online møder? Og vil du gerne kunne fastholde din kundes opmærksomhed under hele din online præsentation, og skabe nærvær på distancen? Det er temaet på dette webinar, hvor Heidi Larsen fra Plus7 deler ud af sin viden og erfaring med digitale relationer, online møder og distanceledelse gennem 14 år både lokalt, globalt og digitalt.

Kun 40% af de adspurgte i en undersøgelse svarer, at deres tid brugt online var effektiv – og at der i gennemsnit kun var behov for 55% af deltagerne på et kald.

Det er svært at fastholde opmærksomheden og koncentrationen under online møder. Således oplyser mange ærligt, at de – alt imens de er på online – tjekker sociale medier, shopper online eller taler med andre udenfor organisationen.

De tal og tendenser, vil Heidi Larsen i dette webinar give værktøjer til at forandre ved at give indsigt i, hvordan I forbedrer og skaber effektive, nærværende online møder og stærke relationer på distancen.

Indhold

Webinaret berører to emner:

  • Design af det gode online møde eller præsentation
  • Fastholdelse og Engagement af deltagerne

I får de absolut mest værdifulde tricks til at dels designe jeres online møde eller præsentation, og dernæst sørge for at deltagerne er engagerede og deltagende. I får på webinaret metoder til hvordan I får mest muligt ud af jeres tid brugt på online møder, og får skabt stærke digitale relationer – både til kollegaer og kunder. Jeg vil vise Jer forskellige metoder der virker rent teknisk – og så får i tips til hvordan I fremstår bedst muligt virtuelt, og får skabt nærvær på distancen. Seminaret afsluttes med en kort Q&A.

Oplægsholder

Heidi Larsen, Plus7

Hvordan deltager jeg?

Det er gratis at deltage i webinaret, der foregår online via zoom. Link udsendes pr. mail kort før start, så hold øje med din indbakke.

Se vores persondatapolitik her

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her

The Bekræftelse på tilmelding til webinaret: Skab nærvær på distancen ticket sales has ended!

Dato

feb 09 2021
Expired!

Tid

09:00 - 10:30

Pris

Free

Lokation

Online event
Rune Larsen Rosenhegn

Organisator

Rune Larsen Rosenhegn
Telefon
92 15 31 89
Email
[email protected]
QR Code

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om vores lokale erhvervsliv, invitationer til spændende arrangementer og meget mere.
Vi sender ikke reklamer og passer godt din e-mail
close-link