Biltema flytter hovedsæde til Slagelse

Mette N.Detailhandel, Slagelse, Virksomhed Leave a Comment

Biltemas danske hovedsæde rykker pr. 1. juni fra Næstved og ind i det eksisterende Biltema varehus på Japanvej. Slagelse bliver dermed ny arbejdsplads for syv administrative medarbejdere, heriblandt adm. direktør Jacob Borring Møller, der herfra vil arbejde med en yderligere ekspansion og udvikling af Biltema i Danmark.

Det er godt nyt for Slagelse, at Biltema har valgt byen her som placering for sit kommende, danske hovedsæde. Det sker på grund af byens centrale placering i landet samt fordi der i det eksisterende varehus på Japanvej var ledige kvadratmeter til rådighed, som netop nu er ved at blive sat i stand til moderne kontorfaciliteter.

– Vi glæder os til at få samlet vores funktioner her, lyder det fra Jacob Borring Møller, der tager fem medarbejdere med sig til Slagelse fra Næstved samt en kollega fra ejendomsselskabet Biltema Real Estate.

Flere nye varehuse på vej

Biltema er inde i en rivende udvikling. Der er i dag 11 varehuse rundt om i Danmark, men to mere er allerede på vej i henholdsvis Roskilde og Hjørring. 
– Vores mål er 25 varehuse i Danmark indenfor de næste fem år, så vi kigger rigtig meget på placeringer i øjeblikket, fortæller Jacob Borring Møller.

I dag findes der flere end 140 Biltema varehuse i hele Norden. Sortimentet rummer godt 19.000 produkter indenfor kategorierne bil, båd, fritid, hjem, byggeri, kontorartikler og meget mere. Og sortimentet udvikles hele tiden. Nye varer kommer til i et prislag, som er attraktiv for forbrugerne. Det er med til at sikre Biltema en solid position på markedet.  
Biltema åbnede i Slagelse i september 2016 og er arbejdsplads for godt 40 ansatte. Her er 4700 kvm. butiksareal inkl. et caféområde, som er særdeles godt besøgt.

– Slagelsebutikken har gjort det godt. Det er en af de butikker, der har mest vind i sejlene, siger Jacob Borring Møller.

Positiv udvikling

– Vi er meget glade for, at Biltema har valgt Slagelse som nyt hovedsæde. Det er en af flere positive udviklinger alene i Slagelse vest-området, der snart også udvides med et nyt, stort bilhus, Bin2Bil A/S, tilføjer erhvervschef Per B. Madsen, Slagelse Erhvervscenter. Han fortsætter:

– Der er gang i rigtig meget lokal udvikling, som vi kan glæde os over. Vi kan tydeligt mærke en stigende interesse for, hvad der rører sig på erhvervssiden i vores kommune.   

Biltemas nye hovedsæde i Slagelse forventes at blive taget i brug pr. 1. juni. 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *