Bin2Bil A/S udvider med topmoderne bilhus i Slagelse

Mette N.Forretningsudvikling, Slagelse, Vækst Leave a Comment

Til april bliver første spadestik taget til et 3.500 kvm. stort, nyopført bilhus på Asienvej 3 i Slagelse. Det er Bin2Bil A/S, der i forvejen har forretninger i Holbæk, Kalundborg (Hans Frederiksen A/S) og Næstved, der her udvider aktiviteterne med autoriseret forhandling af Volvo og Ford. Det nye bilhus bliver topmoderne med et højt niveau af service. Med opførelsen af bilhuset følger samtidig godt 20 nye arbejdspladser til byen. 

Det er spændende planer for ny erhvervsudvikling, der nu føres ud i livet i Slagelse. På Asienvej 3 opfører Tom Frederiksen, indehaver af Bin2Bil A/S, et arkitektonisk flot, velindrettet bilhus på 3.500 kvm.. Her åbner Bin2Bil A/S som autoriseret forhandler af mærkerne Volvo og Ford til både private og erhverv. Det sker i omgivelser, der indrettes efter fremtidens kundebehov. Byggeriet indeholder desuden en 480 kvm. stor dækhal på den i alt 19.000 kvm store grund. 

Bin2Bil A/S driver i forvejen bilforretning i Holbæk, Kalundborg (Hans Frederiksen A/S) og Næstved med mærkerne
Ford, Renault, Dacia, Mazda, Hyundai og Volvo Service. En organisation af erfarne og engagerede medarbejdere er med til at løfte niveauet af salg og service af biler baseret på kvalitet, service og tillid. Enkelte af de ansatte følger med til Slagelse, hvor de sammen med omkring 20 nye ansatte, vil stå for den daglige drift. Bin2Bil A/S når dermed op på 130 medarbejdere i alt.Indehaver af Bin2Bil A/S, Tom Frederiksen, bor privat i Slagelse og glæder sig meget til at etablere sig i ”hjembyen”. 

 – Slagelse ligger godt placeret på Sjælland, og med Ford og Volvo er det to særdeles stærke brands vi åbner med.
Vi får en unik beliggenhed, og jeg glæder mig meget til at kunne byde indenfor i et fremtidsorienteret bilhus, hvor det
at handle eller få serviceret sin bil bliver en oplevelse ud over det sædvanlige, udtaler Tom Frederiksen. 

Volvo service

Det nye bilhus i Slagelse vil betjene Volvo-kunder fra hele Vest-, Midt og Sydsjælland. Volvo er især kendt for sine høje målsætninger indenfor komfort og sikkerhed. Producenten har en klar målsætningen om, at ingen skal blive dræbt eller komme alvorligt til skade i ny en Volvo i 2020. Samtidig vil alle Volvoer i fremtiden være suppleret med en form for eldrevet motor med henblik på at reducere miljøbelastningen. 

Bin2Bil A/S kommer med en solid erfaring i salg og service af Ford, såvel personbiler som varevogne. Herudover etableres der i forbindelse med det nye bilhus i Slagelse også et Ford Transit Erhvervscenter der udelukkende servicere erhvervskunder. En del af Bin2Bil A/S i Slagelse bliver desuden forberedt på betjening af hele segmentet indenfor el- og hybridbiler, både med hensyn til service samt på rådgivning om finansiering, leje og leasing. 

Byggeriet af det nye bilhus går i gang i april i år med en forventet indvielse i foråret 2020. Der skal som sagt ansættes 20 nye medarbejdere, et antal Tom Frederiksen håber kan vokse til 30-40 indenfor få år. 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *