Covid-19-img

Covid-19: Her kan du få hjælp

Mette N.Forretningsudvikling, Slagelse Erhvervscenter

Kan jeg få kompensation for lønomkostninger eller nedgang i omsætning? Hvordan tager jeg min virksomhed eller forretning i en ny retning? Kan jeg fastholde mine ansatte eller skal jeg fyre? Rigtig mange spørgsmål presser sig på lige nu, hvor mange brancher igen er hæmmet på deres daglige virke af coronarestriktioner. Her har vi samlet en række nyttige informationer om, hvor du kan få hjælp. 

Har du brug for hjælp, så ring til os i Slagelse Erhvervscenter. Vores konsulenter tager dig i hånden og guider dig sikkert videre, så du ikke står alene med dine spørgsmål, men får svar og hjælp. Det sker i tæt samarbejde med vores netværk af samarbejdspartnere. 

Slagelse Erhvervscenter hjælper vi bl.a. med:

  • Gratis vejledning og sparring – afklaring af hvilken hjælp du kan få/har brug for i din nuværende situation
  • Henvisning til vejledning hos eksterne konsulenter, bl.a. revisorer, advokater og ledelsesrådgiver
  • Henvisning til Erhvervshus Sjælland, der kan give sparring på din situation og guide i kompensationsordninger

Ring 70 27 00 30 eller find relevant kontaktperson her

Øvrige nyttige links:

Overblik over hjælpepakker

Vores samarbejdspartner, revisionsfirmet Beierholm, har samlet et overblik over nuværende og gældende hjælpepakker​. Læs mere her.

En anden af vores samarbejdspartnere, revisionsfirmaet PwC, har udgivet en webcast, hvor partner og hjælpepakkeekspert Karina Hejlesen guider om kompensationsordningerne for faste omkostninger, selvstændige og freelancere, lønkompensation for tvangslukkede virksomheder og genåbning af momslåneordningen.

Se med her

Omstillingspuljen

Omstillingspuljen åbner for ansøninger 29. januar. Puljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen.

Der er særligt fokus på at hjælpe virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi, som eksempelvis konferencecentre, restauranter og hoteller. Tilskud fra puljen skal bl.a. kunne anvendes til omstilling via kompetence- eller uddannelsesløft, digital og grøn omstilling eller omstilling til at afsætte produkter og services på nye markeder.

Læs mere her

Erhvervshus Sjælland hjælper med:

  • Uvildig vejledning og sparring – om alt fra ledelse og forretningsudvikling til ansøgning om støtte og plan for en vej gennem krisen. Læs mere her.

Early Warning:

  • Early Warning tilbyder gratis, uvildig og fortrolig hjælp til dig og din virksomhed.  Et stort netværk af kompetente og erfarne erhvervsfolk giver gode råd og hjælper dig med at igangsætte de nødvendige handlinger, hvis din forretning eller virksomhed er på vej ud i krise eller allerede hårdt ramt af krisen og du er i tvivl om, hvilken vej du nu skal gå. Læs mere og find kontaktoplysninger her.

Virksomhedsguiden.dk 

– information om restriktioner og hjælpepakker:

På Virksomhedsguiden.dk finder du hele tiden opdateret information om gældende restriktioner og de hjælpepakker, der vedtages her under coronakrisen. ​Har du brug for en nærmere forklaring af deres indhold, er du velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, som hjælper dig videre mod svar og handling. Læs mere her.

 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg