Der er kærlighed i luften på Vækstfabrikken Slagelse

Mette N.Iværksætteri, Vækstfabrikken Slagelse Leave a Comment

Vækstfabrikken Slagelse byder her i maj måned velkommen til en ny iværksætter. Stine Gram rækker gennem sin virksomhed Love-coach.dk ud til kvinder, der har ondt i kærlighedslivet, med en hjælpende hånd. Nærmere bestemt et selvudviklingsforløb, hvor man bliver bedre til at hvile i sig selv og står bedre rustet i relationen til andre.

Vækstfabrikken Slagelse er et spiremiljø for lokale iværksættere. Sidst ankomne er Stine Gram fra Korsør, der har startet sin egen coachingvirksomhed, Love-coach.dk.

– Det er for kvinder med ondt i kærligheden. Min målgruppe er de kvinder, der har en tendens til at tiltrække de forkerte mænd – de kvinder, der er usikre og finder sig i lidt for meget, siger Stine Gram.

Gennem Love-coach.dk tilbyder hun et forløb, hvor man som kvinde bliver klogere på sig selv, sine mønstre og hvordan man bryder gamle vaner. Undervejs arbejdes der både med coaching, med kroppen og med mindfulness. 

– Målet er at styrke kvinder i, hvordan man kan være sig selv i relationen til andre, siger Stine Gram, der glæder sig til at tage rigtig fat med sit iværksætteri. Særligt fordi emnet ligger hende meget personligt på sinde.

Sparring og udvikling i Vækstfabrikken

Selve coachingen finder sted i Stine Grams klinik i Korsør. Derudover har hun som nævnt lejet sig ind på en kontorplads på Vækstfabrikken Slagelse.

– Det har jeg fordi, det er vigtigt for mig at være ude blandt mennesker, og her får jeg sparring og et vækstforløb, der er skræddersyet til mig, lyder det fra iværksætteren, der stadig er i opstartsfasen. Og mens hun er stærk på sit felt som certificeret coach, er hun ny udi bl.a. markedsføringen af sig selv og sin virksomhed. Det er der hjælp at hente til på netop Vækstfabrikken og via de tilbud om aktiviteter og arrangementer, der følger med et ophold her.

Du kan læse mere om Love-coach.dk på hjemmesiden, hvor Stine Gram også sidder klar til at besvare spørgsmål via sin brevkasse. Derudover finder du Love-coach.dk på de sociale medier.

Om Vækstfabrikken Slagelse

Vækstfabrikken Slagelse er et samarbejde mellem Erhvervshus Sjælland, Slagelse Erhvervscenter og Slagelse Kommune. Målet er at fremme vækst ved at understøtte mindre virksomheder med vækstpotentiale og ambitioner gennem udviklingsforløb. Samtidig stilles der kontorfaciliteter til rådighed og gives tilbud om en række kompetencegivende kurser, foredrag, netværksaktiviteter m.m. 

Læs mere om Vækstfabrikken her 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *