Egulve indehaver
Johni Jensen, indehaver af Egulve, flytter næste år sin butik fra Kongstedvej og ud i nyopførte lokaler på Japanvej 26 i Slagelse. Det er en ønskeplacering for virksomhedsejeren, der har fået god hjælp fra erhvervschef Per B. Madsen i processen med at få køb af grund til at falde på plads. Foto: Mette Juhl

Egulve bygger ny forretning på Japanvej

Mette N.Detailhandel, Forretningsudvikling, Slagelse, Vækst

Corona bremser ikke udvidelsesplanerne for den lokale gulv- og tæppespecialist, Egulve, der opfører 1.500 helt nye kvadratmeter butiksareal på Japanvej i Slagelse. Projektet forventes at stå klar til indflytning i sommeren 2021.

– Vi glæder os til at få mere plads, mere synlighed og en ny flot forretning, der kan give kunderne et bedre overblik over vores udvalg af gulve og tæpper, siger Mette Deichmann fra Egulve, der sammen med Visions Gulve ejes og drives af Johni Jensen.

Planerne om at bygge en ny, større butik end de nuværende lokaler på Kongstedvej i Slagelse, har været på tegnebrættet længe. Selv om corona fik Mette Deichmann og Johni Jensen til at overveje en ekstra gang, er de ikke i tvivl – der skal bygges nyt, så forretningen kan udvikles yderligere.

– Vi opfører 1.500 helt nye kvadratmeter på Japanvej 26. Her bliver to butikker, hvoraf vi selv tager den ene og udlejer den anden, siger Mette Deichmann, der kan oplyse, at der allerede er flere seriøse lejere på banen, som ønsker at blive naboer til Egulve. 
Med den nye forretning ser Egulve frem til at kunne præsentere sit store sortiment af både løse og faste tæpper samt gulve for kunderne. Det bliver fortsat Mette Deichmann og mangeårig tæppe- og gulvspecialist Erling Andersen, der bliver ansigterne udadtil i forretningen, mens indehaver Johni Jensen fortsætter som montør.

Ønskeplacering i Slagelse Megacenter

Netop kvarteret omkring Japanvej har fra start været en ønskeplacering for Egulve og med hjælp fra Henny Nielsen i Slagelse Kommune og erhvervschef Per B. Madsen fra Slagelse Erhvervscenter, er detaljerne omkring byggegrunden i hjørnet mellem Jem & Fix og Biltema faldet på plads. Dermed kan kommunen også næsten melde alt udsolgt i det eftertragtede erhvervskvarter med kun et par få ledige byggegrunde tilbage.

Specialbutik med service i fokus

Egulve var oprindelig tænkt som en webshop. Men med Erling Andersen, der er et kendt ansigt i branchen lokalt, ombord på projektet blev det sideløbende med webshoppen også til en fysisk forretning, der siden åbningen i 2018 har fået godt fat i kunderne.

– Vi er en specialbutik, hvor du som kunde er sikret kvalitetsvarer samt råd og vejledning. Bl.a. kan du låne både tæppe- og gulvprøver med hjem og vi kommer gerne ud og måler op, siger Mette Deichmann.

Den gode service er vigtige for Egulve, så kunderne får et gulv eller et tæppe, som de bliver glade for mange år frem. Sortimentet giver et væld af muligheder og her er det godt at have en fagperson med på råd. Netop nu er der stor efterspørgsel på gulve, der er lette at holde, samt miljøvenlige gulvløsninger.

Forberedelserne til nybyggeriet på Japanvej er så småt gået i gang. Den nye Egulve butik forventes klar til åbning sommeren 2021.

Egulve-img
Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg