Erhvervs Awards 2018: Erhvervslivet fejrer de lokale succeser

Mette N.Slagelse Erhvervscenter

Comwell Korsør ruller den røde løber ud og danner igen i år rammen, når 300 gæster fra erhvervslivet i Slagelse Kommune fredag den 9. november samles til Erhvervs Awards 2018. Samtlige billetter har i månedsvis været revet væk.

Der er lagt op til en brag af en gallaaften, hvor en udsøgt middag og topunderholdning er med til at festliggøre uddelingen af fire lokale erhvervspriser. Her får alle lejlighed til at hylde erhvervssucceserne og netværke på en utraditionel måde.

– Det er med stor glæde, at vi blænder op for den fjerde udgave af Erhvervs Awards. Opbakningen til arrangementet fra det lokale erhvervsliv, som både sponsorer og deltagere, har været overvældende, og vi ser frem til at kvittere med et brag af en festaften. Det her er et arrangement, der for alvor har bidt sig fast. I en travl hverdag, har vi brug for at stoppe op et øjeblik for at hylde og blive inspireret af dem, for hvem det går godt, udtaler erhvervskonsulent Morten Hass Augustsen fra Slagelse Erhvervscenter, der er arrangør af Erhvervs Awards.

De nominerede

Der skal også i år uddeles fire priser. De nominerede er: 


Iværksætterprisen v/Slagelse Erhvervscenter:

 • Kærsgaard Motorservice
 • BUGHI
 • JBL-udlejning

Grangia Erhvervsprisen v/JCI Slagelse:

 • WhiteParts.dk
 • Cosyhouse.dk ApS
 • Mark Rentzmann Uhrbrandt Kristensen (Sørby E-sport)

Initiativprisen v/Slagelse Erhvervsråd:   

 • Gerlev Idrætshøjskole                 
 • Viminco A/S
 • KL Specialservice A/S                                      

PwC’s Eksportpris i Slagelse Kommune:

 • Planets Pride A/S
 • Frese A/S
 • CUC Engineering A/S

I rollen som konferencier bliver det et gensyn med entertainer, sanger og tidligere tv-vært Michael Carøe, der på fornemmeste vis vil binde aftenens program sammen. Han var også konferencier ved den første udgave af Erhvervs Awards tilbage i 2015. De senere år har han haft stor succes som ”crooner”, når han fortolker klassikere fra mesteren Frank Sinatra og The Rat Pack med stor musikalitet, elegance og humor.

Musik fra scenen

Efter prisuddelingerne er det en af dansk musik helt store navne, Michael Falch, der spiller op til afterparty. I sommerens Slagelse Festuge lagde han Nytorv ned ved en fantastisk koncert under åben himmel. Og selv om vi nu er rykket indendørs, bliver der ikke skruet ned for energien af den grund, når der spilles hits fra et mere end 30 år gammelt bagkatalog, der gemmer på hits som ”Mød mig i mørket”, ”De vildeste fugle” og ”Superlove”.

Lokale POPlic Service og A-Holdet er med hele vejen og sørger for at holde rytmen i arrangementet.

​- Det er alene det lokale erhvervsliv, der med økonomisk opbakning gør denne aften mulig. Erhvervs Awards er dermed en fest skabt, ikke bare for, men også af erhvervslivet, siger Morten Hass Augustsen på vegne af Slagelse Erhvervscenter, der er arrangør af denne gallaaften.

Vi ses til Erhvervs Awards 2018! 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg