ZBC blev modtager af Slagelse Erhvervsråds Initiativpris 2021. Foto: Mette Juhl

Erhvervs Awards 2021: Stolte vindere i stærke felter af nominerede

Mette N.Slagelse Erhvervscenter

Der var glade festdeltagere, et toptunet ZBC-hold og en skarp konferencier til at styre løjerne, da erhvervsgallaen, Erhvervs Awards, fredag 12. november var tilbage i en flot 2021-udgave. Her blev seks lokale erhvervspriser uddelt i stærke felter af nominerede, som vidner om et erhvervsliv, hvor vi både kan og vil opnå succes.

Konferencier Huxi Bach styrede med begavet humor og et par stikpiller til en borgmester på valg slagets gang, da den sjette udgave af Erhvervs Awards samlede godt 430 gæster fra det lokale erhvervsliv fredag aften.

Rammen var denne gang sat på ZBC i Slagelse, hvor elever, faglærere og ledelse gik til opgaven med krum hals. En lærerig aften for eleverne, hvoraf mange er helt nye i deres fag som enten tjenere eller kokke. At få en både så omfangsrig og så virkelighedsnær opgave som denne, er en gave for ZBC som skole og de kvitterede ved at være helt fremme i skoene og gøre deres allerbedste for at løfte festen.

Årets prismodtagere

Erhvervs Awards er en festlig måde at få uddelt seks lokale erhvervspriser på. Her samles lokale erhvervsdrivende fra hele kommunen til en aften med middag, underholdning og rig lejlighed til at netværke. Et frirum fra den travle hverdag og samtidig en hyldest til dem, der dem, der gør det ekstra godt.  

Det var i seks stærke felter af nominerede aftenens prismodtagere blev fundet. De er:

  • SK Forsyning og Sydbanks Klima- og Miljøpris: aNNeKs Arkitekter
  • Slagelse Erhvervsråd Initiativprisen: ZBC
  • JCI Slagelse Grangia Erhvervsprisen: Peter Christensen, Stigefabrikken.dk
  • PwC Eksportprisen: Ellegaard Göttingen Minipigs
  • Slagelse Erhvervscenter Iværksætterprisen: Retaurant Omø Perlen
  • Business Slagelse, Korsør og Skælskør Erhvervsforeningers Frontløberpris: Female Dluxe

– Jeg er både glad og stolt på vegne af hele Ellegaard Göttingen Minipigs. Det handler om at sætte det rigtige hold, have den rigtige viden og have tillid til sine medarbejdere, udtaler en stolt Lars Friis Mikkelsen, modtager af PwC Eksportprisen 2021.

Maria Rasmussen, indehaver af modeforretningen Female Dluxe i Korsør, var rystet lidt ud af sin ellers rolige facon, da hun overvældet og glad stod på scenen foran samtlige gæster for at takke for Frontløberprisen – et stærk skulderklap ovenpå en coronatid, der særlig har trukket store veksler på detailbranchen.

Slagelsepige overraskede på scenen

En af aftenens helt store overraskelser handlede dog ikke om priser, men om en af de optrædende. Med kort tids varsel på et coronaafbud, var den tidligere Slagelsepige Camilla Färggren Schøn sprunget til på underholdningssiden. Alene, kun bevæbnet med mikrofon og guitar, fik hun hurtigt et godt tag i publikum med sit kryds imellem stand-up og sjove sange med skæve og til tider sjofle tekster. Hun lægger sig i kølvandet på topnavne som Annika Aakjær og såmænd også konferencieren Huxi Bach, der er et af hendes store idoler. Men lur os om ikke Camilla snart vil have sin helt egen plads på de store stand-up scener.

Beierholm sendte folk på dansegulvet

Ovenpå middag og prisuddelinger havde Beierholm sørger for lidt ekstra kolorit på den musikalske underholdning til aftenens afterparty, hvor Rugsted & Kreutzfeldt sammen med lokale POPlic Service spillede op til dans. Et imponerende festfyrværkeri satte punktum for aftenen.

Erhvervs Awards bliver udelukkende finansieret ved salg af sponsorbilletter til de mange fremmødte samt leverandørsponsorater til festens menu og drikkelse. Slagelse Erhvervscenter er tovholder på festen, der arrangeres i samarbejde med Slagelse Erhvervsråd, Sydbank, SK Forsyning, JCI Slagelse, PwC og Business Slagelse.

Se billeder fra festen

Se en masse flotte billeder fra gallafesten via linket her. Fotografen var igen i år vores lokale Evan Hemmingsen:

Galleri fra Erhvervs Awards 2021

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg