Maja Rasmussen modtog årets Frontløberpris på scenen med god opbakning fra en veloplagt Peter Mygind. Foto: Evan Hemmingsen

Erhvervs Awards 2022 blev en flot festaften

Mette N.Slagelse Erhvervscenter, Virksomhed

En kærlighedsspredende Peter Mygind førte som veloplagt konferencier gæster i salen og på scenen sikkert igennem Erhvervs Awards 2022. En flot festaften med god stemning, hvor seks erhvervspriser blev uddelt til glade, overraskede og taknemmelige vindere.

”Det vigtigste arrangement i Slagelse Kommune, som binder det hele sammen lige på denne aften”. ”Fedt at vi kan fejre prismodtagere på denne måde.” ”Super godt arrangement, som jeg glæder mig til at deltage i næste år.”

Roserne er drysset med flittig hånd ned over Erhvervs Awards 2022, der fredag 11. november fyldte ZBC’s sportshal med fest og farver i Slagelse.

Peter Mygind spøgte med, at den her fest måtte være borgmester Knud Vincents yndlingsfest. Den koster ham nemlig ikke en krone. Det er udelukkende en solid opbakning fra det lokale erhvervsliv og uddannelser, der for 7. år i træk gjorde det muligt at festliggøre uddelingen af seks lokale erhvervspriser. Nogle virksomheder støtter med køb af sponsorpakker, mens andre sponsorerer varer og ydelser.

Vinderne

Det er fejringen af vores lokale erhvervsaktører, der er omdrejningspunktet for Erhvervs Awards. Hvert år dukker nye, spændende virksomheder op på nomineringslisten, som bliver præsenteret på fineste vis under showet. Og i år var ingen undtagelse.

Men der kan som bekendt kun være en vinder pr. kategori. Og det blev i år:

JCI Grangia Erhvervspris: Theis Elkjær, Citylawn

Slagelse Erhvervsråd Initiativpris: JN Meat International v/John Sashi

Frontløberprisen: Augusta v/Maja Rasmussen

PwC Eksportpris: Westrup ApS

Sydbank og SK Forsynings Klima- og Miljøpris: Hashøj Biogas

Iværksætterprisen: Malsk Spisehus

Anerkendelse af medarbejdere

Hver især kom vinderne på scenen foran aftenens 430 gæster. Nogle var overraskede, andre dybt taknemmelige og også tydeligt berørte i situationen over dette anerkendende skulderklap.

Et af de emner, der blev fremhævet af både prisvindere i deres takketaler og af Peter Mygind, er medarbejdere. For ingen succes uden at have gode og dygtige medarbejderne i ryggen. Med afsæt i de unge fra ZBC og FGU, der stod for både borddækning, madlavning og servering, lød der også ros til ungdommen og den kommende generation. De er fremtiden og del af den eftertragtede arbejdskraft vores erhvervsliv så kraftigt efterspørger. Derfor fortjener de vores opbakning og at vi tager dem i hånden og viser dem vejen, understregede Peter Mygind.

Skralderytmer og fyldt dansegulv

Underholdningen var lagt i hænderne på dels Peter Mygind, der havde taget en buket af sange med, og som en overraskelse et par rytmiske herrer, anført af Sjællandskes chefredaktør Carsten Lysdal, der med trommestikker og skraldespande fik hele salen til at syde af lys og larm. På scenen havde Beierholm igen i år sørger for et par musikalske legekammerater til lokale POPlic Service, denne gang Back to Back, der hurtigt fik fyldt dansegulvet.

Et stort netværksarrangement

Erhvervs Awards har bidt sig fast i det lokale erhvervsliv som en af årets helt store begivenheder. Ikke kun som fest, men også som et stort netværksarrangement og en påmindelse om alle dem, der hver dag gør det rigtig godt i vores lokale erhvervsliv.

Vi håber at kunne byde velkommen til en 8. udgave af Erhvervs Awards i 2023.

Erhvervs Awards er arrangeret af Slagelse Erhvervscenter i samarbejde med Slagelse Erhvervsråd, PwC, Beierholm, JCI Slagelse,  Business Slagelse, Korsør og Skælskør Erhvervsforeninger samt Sydbank og SK Forsyning.

Se alle billeder fra Erhvervs Awards 2022 her

Alle fotos er af Evan Hemmingsen

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg