Maria Rasmussen fra Female Deluxe i Korsør modtog Frontløberprisen under Erhvervs Awards 2021. Den 11. november i år skal vi finde seks nye vindere af lokale erhvervspriser. Foto: Evan Hemmingsen

Erhvervs Awards 2022: Seks priser hylder lokale erhvervssucceser

Mette N.Slagelse Erhvervscenter, Slagelse Kommune, Virksomhed

Fredag 11. november er vi klar til den syvende udgave af Erhvervs Awards. Her samles 450 gæster fra det lokale erhvervsliv til en festaften, hvor hele seks erhvervspriser skal uddeles. En aften med fokus på hyldest af vores lokale succeser.  

Der er lagt op til en brag af en aften, når seks lokale erhvervspriser skal uddeles under årets Erhvervs Awards. Her får alle lejlighed til at hylde vores erhvervssucceser og netværke på en utraditionel måde.

– Det er med stor glæde, at vi blænder op for denne syvende udgave af Erhvervs Awards. Opbakningen til arrangementet fra det lokale erhvervsliv, som både sponsorer og deltagere, har igen i år været helt overvældende. Vi kan melde alt udsolgt og ser frem til at kvittere med en flot festaften, udtaler eventkoordinator Helle S. Madsen fra Slagelse Erhvervscenter, der er tovholder på Erhvervs Awards.

De nominerede

Til alle seks priser har der været rigtig mange gode kandidater indstillet og fra samtlige prisuddelere lyder det, at det på den baggrund har været svært at udvælge årets nominerede. Det vidner om, hvor mangfoldigt og aktivt et lokalt erhvervsliv, vi har.

– Med arrangementet her ønsker vi at bringe de lokale succeser frem i lyset og hylde dem, der hver dag gør en fantastisk indsats. Det har vi, mere end nogensinde før, brug for her midt i udfordrende tider, siger Helle S. Madsen.  

Iværksætterprisen v/Slagelse Erhvervscenter og Beierholm:

De nominerede til årets seks priser er: 

Iværksætterprisen:

JCI Grangia Erhvervspris:

 • Johan Borg Augustsen (Restaurant Jargon)
 • Kenneth Nielsen (Webto)
 • Theis Elkjær (Citylawn)

Frontløberprisen v/Business Slagelse, Korsør Erhvervsforening og Skælskør Forening:

 • Augusta
 • Optik Skælskør
 • Lennart Husted, Spar Nord Korsør

Sydbank og SK Forsynings Klima- og Miljøpris:

 • FlowCon International
 • ATE Group
 • Hashøj Biogas

Initiativprisen v/Slagelse Erhvervsråd:    

 • El-installatør Sv. Aage Nielsen     
 • JN Meat
 • SKEL.dk                  

PwC’s Eksportpris i Slagelse Kommune:

 • Scanmetals A/S
 • Westrup A/S
 • ODIN Engineering A/S

Stærkt samspil skaber festen

Erhvervs Awards afholdes i tæt samarbejde med en række lokale virksomheder. En af dem er ZBC, der igen i år lægger hus til og stiller i stærkeste opstilling med tjener- og gastronomielever, som vil sørge for alt fra borddækning til tilberedning af aftenens menu og servering.

Herudover lægger frivillige fra JCI Slagelse igen et stort stykke arbejde i en lang række praktiske opgaver.

– At vi på denne måde skaber samspil mellem erhverv, uddannelse og det frivillige foreningsliv siger noget om hvor mange stærke ressourcer vi har her i Slagelse Kommune, siger Helle S. Madsen og tilføjer:

– Det er alene det lokale erhvervsliv, der med økonomisk opbakning gør denne aften mulig. Erhvervs Awards er dermed en fest skabt, ikke bare for men også af erhvervslivet, og det gør aftenen til noget ganske særligt. Vi glæder os meget til den 11. november.

Festmenu og musikalsk underholdning

Udover uddelingen af de seks erhvervspriser og serveringen af en festmenu vil der under Erhvervs Awards være musikalsk underholdning ved POPlic Service samt Back to Back. Til at binde aftenen sammen er Peter Mygind klar som konferencier.

Bag Erhvervs Awards står Slagelse Erhvervscenter, Slagelse Erhvervsråd, JCI Slagelse, Sydbank, SK Forsyning, PwC samt Business Slagelse, Korsør og Skælskør Erhvervsforeninger. Beierholm er en stærk samarbejdspartner på flere punkter.

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg