Shaka Loveless er bl.a. kendt for numre som "Tomgang", "Ikke mere tid" og "I nat er vi ladt". Foto: Kenneth Hguyen

Erhvervs Awards: Beierholm byder op til Afterparty med Shaka Loveless

Mette N.Erhvervs Awards, Slagelse Kommune

Beierholm Slagelse er igen i år garant for at Erhvervs Awards får en festlig afslutning, når de som sponsor for prisuddelingens Afterparty præsenterer Shaka Loveless på scenen sammen med lokale POPlic Service.

Det bliver en festaften for erhvervslivet, når op mod 450 gæster samles til Erhvervs Awards fredag 10. november. Her uddeles for 7 lokale erhvervspriser i en festlig ramme på ZBC i Slagelse.

Det er 8. gang der inviteres til Erhvervs Awards og festen er vokset år for år, ikke mindst takket være erhvervslivets opbakning og engagement i begivenheden. En af de trofaste støtter er Beierholm Slagelse, der er hovedsponsor for Iværksætterprisen og sponsor for aftenens Afterparty.

Det er med stor glæde, at vi nu kan afsløre årets hovednavn til festens Afterparty, Shaka Loveless, der sætter gang i dansegulvet sammen med vores lokale husband, POPlic Service. Shaka Loveless leverer ren spilleglæde og masser af energi, når han indtager scenen. Med gennembrudshittet ”Tomgang” fra 2012, sparkede han døren ind i hele Danmark, og han har siden fodret danskerne med kæmpehits som ”Ikke Mere Tid”, ”2 Mod Verden”, og den The Clash inspirerede ”I Nat er Vi Ladt”.

En aften i fællesskabets tegn

– Vi har i flere år bakket op om Erhvervs Awards som sponsor. Ikke kun fordi vi godt kan lide en god fest, men fordi det er en rigtig god aften for vores lokale erhvervsliv. Her mødes vi på en utraditionel måde, som oftest i en god blanding af kendte og nye ansigter. Det er en fælles opgave at skubbe på den lokale erhvervsudvikling og det er et stærkt netværk og samarbejde en vigtig del af, siger Jens Jørgen Bay Simonsen, Partner og Statsaut. Revisor i Beierholm Slagelse.  

– Samtidig er det hver år spændende at se det stærke felt af nominerede, som bliver præsenteret på fornemmeste vis i løbet af aftenen. Vi er stolte af at være hovedsponsor på Iværksætterprisen, så vi kan være med til at understøtte nogle af de mange spirende virksomheder vi har i kommunen. At vi kan runde en festlig aften som Erhvervs Awards af med en dans eller to til Shaka Loveless, gør ikke oplevelsen ringere, tilføjer Christian Buchwald Nielsen, Partner og Statsaut. Revisor i Beierholm Slagelse.

Du kan stadig nå at købe billet

Udover Iværksætterprisen bliver følgende priser uddelt under årets Erhvervs Awards: Frontløberprisen, Slagelse Erhvervsråd Initiativpris, JCI Grangia Erhvervsprisen, Sydbank og Envafors Klima- og Miljøpris, PwC Eksportprisen samt den nyeste pris i denne sammenhæng – Praktikprisen ved Zealand Sjællands Erhvervsakademi.

Aftenen byder udover prisuddeling og Afterparty på festmiddag. Igen i år vil en kendt konferencier styre gæsterne sikkert igennem aftenens program. Hvem det bliver, glæder vi os til at afsløre om ganske kort tid.

– Vi glæder os meget til Erhvervs Awards, som igen i år oplever rigtig stor opbakning fra erhvervslivets og uddannelsesinstitutionernes side. Det er deres fest, siger Marie Møller Gunnarsson, koordinator på arrangementet fra Slagelse Kommune.

Har din virksomhed endnu ikke købt billet til Erhvervs Awards, kan det nås endnu her: www.slagelse.dk/erhvervsawards

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg