Erhvervs Awards er et vigtigt signal om sammenhold i erhvervslivet

Mette N.Slagelse Erhvervscenter, Virksomhed Leave a Comment

Når den femte udgave af Erhvervs Awards i Slagelse Kommune udfolder sig på Gardehusarkasernen den 8. november, er der lagt op til fest med uddelingen af fem lokale priser og topunderholdning ved Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen i selskab med POPlic Service. Men der ligger meget mere i arrangementet end blot en festlig aften.

Rammerne er på plads, husorkestret POPlic Service er med igen og en ny konferencier, Martin Brygmann, står på spring for at sikre en god aften, når der afholdes Erhvervs Awards til november.

Nu er den musikalske underholdning også sikret, idet revisionsfirmaet Beierholm i Slagelse har gjort det muligt at præsentere Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen på scenen med en perlerække af hits, bl.a. fra deres tid i Tøsedrengene.

Men hvorfor er det overhovedet vigtigt at holde så stor en fest for erhvervslivet?

– Vi skal huset at rose dem, der gør det godt, og det er vigtigt, at vi i erhvervslivet møder hinanden på andre fronter end vi plejer. Det er en anden måde at opnå fortrolighed med samarbejdspartnere på. Og så sender det et stærkt signal, når vi i kommunen kan stå samlet om noget, siger Jens Jørgen Bay Simonsen, partner i Beierholm og storsponsor af Erhvervs Awards. Han fortsætter:

– Vi skal blive endnu bedre til at bruge hinanden, ikke kun lokalt, men også regionalt. Hvis det skal lykkes, skal der være nogle, der løber forrest og det kunne være sjovt, hvis det kunne være Slagelse. 

Lokale involveres aktivt i festen

Erhvervs Awards er kommet for at blive. Det viser opbakningen til prisuddelingen med al tydelighed.

– Jamen, det er en ren fornøjelse at opleve den opbakning og positive stemning, der er omkring arrangementet blandt vores lokale erhvervsaktører. Vi har plads til godt 100 ekstra gæster i år, 450 i alt. Næsten alle billetter er allerede solgte, men vi har stadig et par ledige sponsorater til de hurtige, siger en glad Morten Hass Augustsen, erhvervskonsulent i Slagelse Erhvervscenter og primus motor på eventen.

Han er meget opmærksom på ikke at køre for meget på rutinen, men fortsat at udvikle arrangementet. Derfor er det en stor glæde, at der i år er en ekstra pris, hvor der bliver sat fokus på klima og miljø, samt at der er en ny lokation for festen, så ambitionen om at komme rundt i kommunen fastholdes.

Samtidig er det Morten Hass Augustsen magtpåliggende, at benytte sig af lokale samarbejdspartnere til at løfte den praktiske del af festen. En fest, der vel at mærke udelukkende er finansieret via erhvervslivets sponsorater.

Indstil dine kandidater til priser nu

De fem priser, der skal uddeles til Erhvervs Awards i år, er Iværksætterprisen, Initiativprisen ved Slagelse Erhvervsråd, PwC’s Eksportpris, JCI Slagelse Grangia Erhvervsprisen samt Sydbank og SK Forsynings Klima- og Miljøpris.

Netop nu er der åbent for indstilling af kandidater til Iværksætterprisen, Grangia Erhvervsprisen samt Klima- og Miljøprisen. Læs mere på slagelseerhvervscenter.dk om, hvordan du indstiller en kandidat til en eller flere af priserne.
Vil du som erhvervsaktør gerne deltage i årets Erhvervs Awards som sponsor, og dermed gæst, skal du blot kontakte Morten Hass Augustsen

​Læs mere om indstillinger til årets priser her

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *