Samarbejdet omkring Korsørs udvikling styrkes via nye tiltag på Korsør Bykontor. Her ses fra venstre Erhvervskonsulent Mette Reindahl Andersen, formand for Korsør Erhvervsforening Jacob A.G. Stryhn samt Erhvervschef Per B. Madsen. Foto: Mette Juhl

Erhvervscentret rykker med ind på nyt bykontor i Korsør

Mette N.Detailhandel, Forretningsudvikling, Korsør, Slagelse Erhvervscenter

Korsør Bykontor har fået ny leder i Per Halkjær og snart også ny adresse på Algade 38B. Bykontoret bliver samtidig omdrejningspunkt for et styrket samarbejde mellem Korsør Erhvervsforening og Slagelse Erhvervscenter, der med en mere synlig tilstedeværelse vil arbejde for at understøtte udvikling af byens erhverv og skabe mere liv og aktivitet lokalt.

Samarbejdet om at styrke det lokale erhvervsliv i Korsør får et nøk opad, når Korsør Bykontor åbner i de nye lokaler, formentlig allerede i løbet af februar. Bykontorets nye leder, Per Halkjær, og Korsør Erhvervsforening får nemlig selskab af Erhvervskonsulent Mette Reindahl Andersen fra Slagelse Erhvervscenter, som fremover vil have fast plads her en gang om ugen. Dermed rykker den gratis, lokale erhvervsservice endnu tættere på Korsørs virksomheder.

Det sker som led i samarbejdet mellem Korsør Erhvervsforening og erhvervscentret. Sammen vil vi skabe de bedste vilkår for at blive iværksætter og drive virksomhed i Korsør samt gøre byen mere synlig.

– Vi skal styrke bymidten og skabe mere liv i Korsør. Med det nye tiltag sender vi et stærkt signal om, at vi med fælles fodslag kan være på forkant med udviklingen, forme byen og skabe aktivitet, der kan gøre Korsør mere attraktiv og trække nye til. Det vil øge bosætningen og lysten til at drive erhverv, at man kan se, her sker noget, siger Jacob A.G. Stryhn, formand for Korsør Erhvervsforening.

Samlingssted for information, aktiviteter og projekter

Målet med bykontoret er, at det skal blive et samlingssted for al information, der vedrører byen, både i forhold til arrangementer, projekter og aktiviteter, men også i forhold til netværk. Her kan idéer blive vendt og samarbejde på tværs af erhverv, turisme, kommune og det frivillige foreningsliv opstå.

– I Slagelse Erhvervscenter vil vi gerne arbejde på tværs, ikke bare omkring erhvervsudvikling, men også i forhold til bosætning, bymidten, turisme m.m. og her spiller det nye tiltag godt ind. Vi er til for alle i Slagelse Kommune og vi ser en stor fordel i at vi med en fast plads på bykontoret kan blive endnu mere synlige, så flere kan få øjnene op for de gode tilbud vi har, siger Erhvervschef Per B. Madsen.

– Alle kan komme ind og få en snak med mig eller lave en aftale på forhånd. Jeg kommer også meget gerne ud til forretninger og virksomhederne, siger Mette Reindahl Andersen, der som erhvervskonsulent er klar til alt fra vejledning til, hvordan du kommer godt i gang som iværksætter til sparring om din virksomhed – forretningsudvikling, digitalisering, generationsskifte eller bæredygtig omstilling, for bare at nævne et par emner.  

Samarbejdet er i fuld gang

Per Halkjær vil som Korsør Bykontors leder primært have til opgave at markedsføre lokale aktiviteter samt servicere byens borgere og foreningsliv. Selv om lokalet på Algade endnu ikke er helt klart, er Per allerede trukket i arbejdstøjet og i fuld gang med at få opdateret, hvad der rører sig i byen. Så giv ham gerne et tip, hvis du har gang i lokale aktiviteter. Per kan indtil videre træffes i Glasværket, hvor han har lånt en kontorplads hos Jacob A.G. Stryhn i Agreement Consulting, opgang D.

Her kan man også allerede nu møde Mette Reindahl Andersen hver torsdag mellem kl. 9 og 13. Kig forbi eller book en aftale, hvis du vil vende et spørgsmål omkring iværksætteri eller erhvervsudvikling med hende.  

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg