Et stærkt felt af nominerede til Iværksætterprisen 2019

Mette N.Iværksætteri, Slagelse Erhvervscenter, Vækst

Når vi blænder op for årets Erhvervs Awards den 8. november, skal der uddeles fem priser, heriblandt Iværksætterprisen. Ud af et særdeles stærkt felt af indstillede kandidater, er der nu udvalgt tre nominerede, hvoraf den ene kan løbe med 10.000 kr. på festaftenen.

Alle billetter er for længst solgt til årets Erhvervs Awards, der finder sted i nye rammer på Gardehusarkasernen ved Slagelse fredag den 8. november. Her venter en gallaften, hvor vi hylder lokale erhvervssucceser.

En af de i alt fem priser, der skal uddeles i løbet af aftenen, er Iværksætterprisen. Prisen gives til en iværksætter, der har opnået vækst og succes ved enten at tilbyde et unikt produkt, en ny service, en ny løsning på et eksisterende problem eller som driver sin virksomhed på en nytænkende og anderledes måde.

– Hen over sommeren har vi modtaget mange indstillinger på en masse gode kandidater, så det har været et stærkt felt vi i juryen bag prisen har valgt fra i år. Det siger noget om, at der er rigtig mange dygtige iværksættere her i vores lokalområde, siger Bolette Trier Nissen, erhvervskonsulent i Slagelse Erhvervscenter, der uddeler Iværksætterprisen sammen med en række samarbejdspartnere. 

​De tre nominerede til prisen i år er:

  • Kystfisker Kompagniet
  • Dryfruit
  • Mërk Design og Innovation

– Det er tre spændende finalister, som hver især gør det rigtig godt indenfor deres felt. Nu venter vi bare på Erhvervs Awards, så vi kan udløse spændingen om, hvem der skal løbe med prisen, siger Bolette Trier Nissen.

Udover Slagelse Erhvervscenter uddeles Iværksætterprisen af advokat Lars Thurø Møller, Ret &Råd Advokater Slagelse, Revisionfirmaet PwC, Balance ApS, Arbejdsmiljørådgiver og personlig udvikling, Britta Olsen samt kunstner Branka Lugonja. Prisen består af en gavecheck på 10.000 kr., rådgivningstimer samt glaskunst.

Udover Iværksætterprisen bliver der under Erhvervs Awards uddelt Initiativprisen ved Slagelse Erhvervsråd, PwCs Eksportpris, JCI Slagelse Grangia Erhvervsprisen samt årets nyhed; Sydbank og SK Forsynings Klima- og miljøpris.

KORT OM DE NOMINEREDE

Kystfiskerkompagniet
Kystfisker Kompagniet er en mindre fiskeforarbejdnings- og engrosvirksomhed i Korsør, der på få år har genopfundet det bæredygtige kystfiskeri. Virksomheden er stiftet, ejet og drevet af kystfiskere med det formål at levere fisk af allerhøjeste kvalitet til fair priser.

Dryfruit
Passionen for en gin & tonic med et tvist fik Oliver Bonde Hjorth til at starte The Dryfruit Company som en hobbyvirksomhed i 2018.  Her har han udviklet en særlig teknik til dehydrering af frisk frugt, som giver en koncentreret smag til cocktails. I dag er sortimentet i webshoppen udvidet med et anderledes udvalg i gin og tonic, bartilbehør, sirup, smagsgivere m.m.

Mërk Design og Innovation
Mërk Design og Innovation udvikler sammenhængende og værdiskabende digitale løsninger, og skaber vækst indenfor forretningsudvikling, designthinking, hjemmesider, webshops og markedsføring, primært til lokale kunder.

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg