Erhvervsarealer

Vi kan finde den helt rette placering og løsning
Per Madsen Erhvervschef

Per B. Madsen

Seniorkonsulent

Slagelse Erhverv arbejder målrettet for at bidrage

Her i Slagelse Erhverv arbejder vi målrettet for at bidrage til lokal vækst og erhvervsudvikling. Det indebærer bl.a., at vi har fingeren på pulsen i arbejdet med at finde relevante erhvervslokaler, ejendomme og arealer til vækst og udvikling af både nye og eksisterende virksomheder. 

Vi har en tæt kontakt til såvel Slagelse Kommune som private udbydere og investorer, så vi kan finde den helt rette placering og løsning for din virksomheds fremtid. 

Og vi har noget at byde på her i Slagelse Kommune. Vi ligger ideelt placeret lige ved landets vigtigste bindeled, Storebæltsbroen. Vi har god infrastruktur, der sikrer let adgange til både hovedstadsområdet, det øvrige Sjælland samt Fyn og Jylland såvel via bil som offentlig transport. 

Her er tre købstæder med hver deres styrker, vi har stærke erhvervsaktører placeret rundt i hele kommunen og vi har et spirende uddannelsesmiljø, der spænder vidt fra en lang række gymnasiale og erhvervsrettede uddannelser til professionsbachelorer og universitetsstuderende.

Vil du være en del af den lokale erhvervsudvikling, så sidder vi klar til at hjælpe dig videre, hvad enten du er helt ny spiller på banen som iværksætter eller etableret virksomhed.

Ring og få en snak med en af vores erhvervskonsulenter. Vi lytter, vejleder, sparrer og hjælper dig videre. 

Find attraktive erhvervsgrunde i Slagelse Kommune her

Arrangementer:

Hold dig opdateret, bliv inspireret og klogere
No event found!
Vores vejledning er gratis for virksomheder i Slagelse

Vi kan hjælpe virksomheder med: