Brug for hjælp?

Vi kan finde den helt rette løsning
Per Madsen Erhvervschef

Per B. Madsen

Seniorkonsulent

Slagelse Erhverv arbejder målrettet

Her i Slagelse Erhverv arbejder vi målrettet for at bidrage til lokal vækst og erhvervsudvikling. Det gør vi gennem en bred vifte af erhvervsservice og relevante arrangementer for alle virksomhedsejere.

VI har fingeren på pulsen og arbejder kontinuerligt på at sikre erhvervslivet de bedste betingelser og vilkår. Vil du være en del af den lokale erhvervsudvikling, så sidder vi klar til at hjælpe dig videre, hvad enten du er helt ny spiller på banen som iværksætter eller etableret virksomhed.

Vi står til rådighed for alle brancher og virksomhed, uanset størrelse. Intet problem er for lille eller for stort til at vi tager hånd om det og sørger for at du får den hjælp og de svar du har brug for, for at kunne drive virksomhed her lokalt. Det sker i tæt parløb med vores samarbejdspartnere, heriblandt Erhvervshus Sjælland, de tre lokale erhvervsforeninger, eksterne konsulenter samt mange flere.

Det kan vi hjælpe med: 

  • Finde frem til erhvervsejendomme og arealer ved udvidelse og flytning
  • Sparre i forhold til etablering og forretningsudvikling
  • Formidle kontakt til de rette personer i kommunen
  • Trække på relevante samarbejdspartnere til videre forretningsudvikling, digitalisering m.m. 
  • Inspirere til Verdensmål og cirkulær økonomi

Samt meget mere. 

Ring og få en snak med en af vores erhvervskonsulenter. Vi lytter, vejleder, sparrer og hjælper dig videre. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. 

Arrangementer:

Hold dig opdateret, bliv inspireret og klogere
No event found!
Vores vejledning er gratis for virksomheder i Slagelse

Vi kan hjælpe virksomheder med: