Faglært fremtid med grin og debat

Mette N.Slagelse Erhvervscenter, Uddannelse Leave a Comment

Virksomheder og kommende lærlinge inviteres til en aften med fokus på fremtidens faglærte arbejdskraft – et arrangement med netværk, underholdning og paneldebat. Komiker Lasse Rimmer sørger for alle går hjem med et godt grin.

​Synes du også det er vigtigt at vi har adgang til faglært arbejdskraft i fremtiden? Vil du være endnu bedre til at netværke og til at give det helt rigtige førstehåndsindtryk, når du møder nye kunder og samarbejdspartnere?

Så skal du med til denne spændende aften torsdag den 6. december fra kl. 17.00-21.00 på ZBC i Slagelse. Her sættes der fokus på faglært arbejdskraft, nye kompetencer, gode grin og netværk. Du kan måske endda hilse på din næste lærling.

Aftenens program byder på en spændende debat om mulighederne, når vi skal uddanne faglært arbejdskraft i fremtiden, et inspirerende indlæg med Niels Krøjgaard om kropssprog, netværk, god mad fra ZBC’s nye Food Hall og ikke mindst et skarpt og underholdende show med komiker og tv-vært Lasse Rimmer.

Arrangementet afholdes på ZBC på Bredahslgade i Slagelse, og er kommet i stand i et samarbejde mellem  Jobcenter Slagelse, ZBC, Slagelse Erhvervscenter og Uddannelsesvejen til vækst.

Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig allerede i dag. 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *