Iværksætterkursus

Slagelse Erhvervscenter og Sorø Erhverv udbyder i samarbejde et Iværksætterkursus
Jonas Konsulent

Lisbeth Eichen

Erhvervskonsulent

Iværksætterkurset klæder dig godt på til dit erhvervseventyr

Slagelse Erhverv og Sorø Erhverv udbyder i samarbejde et Iværksætterkursus for dig, der går med overvejelser om at starte som selvstændig eller så småt er i gang. Iværksætterkurset klæder dig godt på til dit erhvervseventyr, så du får den bedste start. Derudover får du en genvej til et netværk af ligesindede, som du kan dele udfordringer og succesoplevelser med.

Iværksætterkurset er et forløb af 7 moduler, hvor du får du et indblik i emner, der hjælper dig godt i gang som ny iværksætter, lige fra forretningsplan og budget til salg, markedsføring og lovgivning. Underviserne er erfarne rådgivere og konsulenter fra lokalmiljøet, der står klar til at dele viden og svare på spørgsmål. 

Vi har skræddersyet iværksætterkurset, så det kommer igennem de mest gængse emner og spørgsmål, du vil blive stillet overfor som iværksætter. Med viden herfra står du stærkt, når du ønsker at etablere dig som iværksætter. 

Samtidig opnår du en tæt kontakt til både Slagelse Erhverv og Sorø Erhverv, der kan tilbyde vejledning samt øvrige relevante kurser, workshops og temadage, så du opnår succes. 

Næste iværksætterkursus starter tirsdag den 9. april og løber over 7 tirsdage i foråret 2024. Kursus afholdes denne gang hos Slagelse Erhverv, Sdr. Stationsvej 26,1 i  Slagelse.

Læs mere her eller kontakt erhvervskonsulent Lisbeth Eichen for nærmere information. 

Tilmeld dig kurset her

Læs mere om Iværksætterkursus forår 2024 her

Arrangementer:

Hold dig opdateret, bliv inspireret og klogere
No event found!
Vores vejledning er gratis for virksomheder i Slagelse

Vi kan hjælpe iværksætter med: