Gazeller 2019: Skaber vækst og optimisme

Mette N.Vækst, Virksomhed

Børsen har i år kåret 2052 gazellevirksomheder over hele landet. Helt lokalt her i Slagelse Kommune har vi 15 virksomheder, der har fart på væksten. 

Vækst. Det er det, det hele drejer sig om i Børsens årlige Gazellekåring. Fem regionale kåringer har nu fundet sted og den komplette liste over årets Gazeller er ude. Her optræder 15 lokale virksomheder fra Slagelse Kommune.  

– Vi hylder dem, der skaber vækst og optimisme over hele landet, udtaler Børsens chefredaktør Niels Lunde.

Ifølge ham er der tre egenskaber, der kendetegner en Gazelle-virksomhed. Det er virksomheder, der har nærvær med deres kunder – også i en digital tid, virksomheder, der har et enkelt og gennemskueligt syn på tingene og ikke mindst virksomheder, der trodser de kommercielle naturlove og beviser, at hvor der er en vilje, er der en vej. 

Viser vejen frem

Årets lokale Børsen Gazeller er i den grad med til at vise vejen frem.

– Det kan I være stolte af, og vi er stolte af, at I er med til at bringe værdi, vækst og fremgang til Slagelse Kommune, lyder de rosende ord fra borgmester John Dyrby Paulsen.

En Gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er hårde krav og imponerende klaret af alle gazellevirksomheder, uanset om det er første, anden eller tredje gang titlen opnås.

Årets Gazeller

Året lokale Børsen Gazeller er: Asiye Group ApS, Arkilsgaard ApS, Kings & Queens ApS, Individualisterne, Cestek A/S, FreeCompany ApS, Vislagelse ApS, HCP A/S, Slagelse Anlægsfirma ApS, Slagelse Liftudlejning, Slotsbjergby Byggeentreprise A/S, Bang Service Group ApS, Høchendorff ApS, KL Specialservice A/S, Tømrermester Henrik Hjorth Harboe ApS samt Inventarland A/S. 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg