Signe Sylvester er underviser med speciale i karriere- og forretningsudvikling for kunstnere.

Gør dine kreative evner til din levevej

Mette N.Workshops

Til dig, der har kreative evner og gåpåmodet, tilbyder vi nu et gratis online kursus, Kunstner A/S – Den kreative forretning, fire gratis workshops i marts måned, som ruster dig til at blive selvstændig erhvervsdrivende.

Hver fredag i marts, med start 5. marts, kan du via et helt nyt og unikt tilbud deltage i online workshops med Signe Sylvester, der er ekspert i at få kreative tanker til at blive en levevej.

De fire workshops giver dig modet, redskaberne og strategierne til at omdanne dine kreative evner til iværksætteri. Efter forløbet vil du kunne gå ud og starte dit eget selvstændige virke.

Forløbet giver dig adgang til en online arbejdsbog, med teori, øvelser og skabeloner, så du vil kunne bruge indholdet fra workshoppen på egen hånd samt et netværk af øvrige iværksættere, du vil kunne dele erfaringer med.

Hvis det lyder som noget for dig, der har kreative tanker, der bare venter på at blive til virkelighed, så tilmed dig nu.

Læs mere om Kunstner A/S – Den kreative forretning

Du kan læse mere om forløbet her:

Tilmelding

Her kan du tilmelde dig Kunstner A/S – Den kreative forretning. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig allerede i dag:

https://ehhs.dk/ydelser-events-kreativ-forloeb_1

Ekstra hold – tilmelding

På grund af overvældende tilslutning, er der oprettet et ekstra hold med start onsdag 10. marts. På dette hold er undervisningen lagt op aftenen i tidsrummet kl. 18.30-21.30. Læs mere her:

Her kan du tilmelde dig aftenholdet:

https://ivdk.dk/forloeb/vis/7e957da3-bf96-4359-5e8c-08d8d1b18781

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg