Hvilken lokal iværksætter fortjener hyldest og anerkendelse?

Mette N.Iværksætteri, Slagelse Erhvervscenter Leave a Comment

Igen i år hædres en iværksætter for sin ekstraordinære gode idé eller arbejdsindsats, når Iværksætterprisen uddeles foran 450 gæster fra erhvervslivet under Erhvervs Awards til november. Og du kan være med til at bestemme, hvem der skal have prisen – der er nu åbent for indstillinger af kandidater. 

Kant by K, Bughi, By Asbæk er blandt de tidligere modtagere af Iværksætterprisen. Men hvem skal have det ekstra skulderklap, den offentlige anerkendelse, der følger med prisen, når den uddeles under årets store fest for erhvervslivet, Erhvervs Award?

Det kan du være med til at bestemme, for nu er der åbent for indstilling af kandidater. Alle iværksættere i Slagelse Kommune kan indstilles, virksomheden må blot ikke have et cvr-nr., der er mere end 3 år gammel på indstillingstidspunktet. 

– Det er sjette gang vi uddeler Iværksætterprisen til en dygtig, lokal iværksætter. Det gør vi for at fejre, værdsætte og anerkende de iværksættere, der hver dag lægger en stor indsats i at skabe en lokal erhvervssucces. Og dem er der rigtig mange af, siger Bolette Trier Nissen, erhvervskonsulent i Slagelse Erhvervscenter.

Et kæmpe skulderklap

For sidste års vinder, børne- og ungeguiden Bughi, har særligt anerkendelsen været af stor betydning.

– Det er et kæmpe skulderklap, som vi ikke opnår særlig tit i den pædagogiske verden. Vi bruger jo ikke økonomi som målestok, så at vinde Iværksætterprisen på, hvordan vi gør en forskel for andre – det var fuldstændig fantastisk, udtaler Louise Lage, medindehaver af Bughi.

Hun tilføjer, at hun sammen med sin virksomhedspartner Trine Niemann og en del af det faste personale havde en fuldstændig fantastisk aften under Erhvervs Awards, hvor det var stort at modtage hyldest og hæder foran så mange fra det lokale erhvervsliv.

Sådan indstiller du din kandidat

Hvis du vil indstille en iværksætter til Iværksætterprisen 2019, skal du blot klikke ind på slagelseerhvervscenter.dk under iværksætter og angive kontaktoplysninger på din kandidat samt en kort begrundelse for, hvorfor iværksætteren fortjener at vinde prisen. Let og enkelt. Vi skal have din indstilling i hænde senest den 18. august.

En dommerkomite, bestående af kompetente erhvervsfolk, udvælger tre nominerede finalister på baggrund af en række kriterier, bl.a. nytænkning og fremtidsmuligheder. Spændingen udløses under Erhvervs Awards den 8. november på Gardehusarkasernen, hvor 450 gæster fra det lokale erhvervsliv samles. Udover Iværksætterprisen uddeles Initiativprisen ved Slagelse Erhvervsråd, PwC’s Eksportpris, JCI Grangia Erhvervsprisen samt Sydbank og SK Forsynings Klima- og Miljøpris.

Iværksætterprisen uddeles i et samarbejde mellem Slagelse Erhvervscenter, Revisionsfirmaet PwC, Ret & Råd Advokater Slagelse, Balance ApS Arbejdsmiljørådgiver og personlig udvikling samt St. Galla Galleri ved Branka Lugonja.

Læs mere på: https://www.slagelseerhvervscenter.dk/ivaerksaetterprisen.html

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *