Ild.pizza udvider kæden med ny restaurant i Slagelse

Mette N.Forretningsudvikling, Slagelse

I løbet af denne sommer får nu også sjællænderne mulighed for at nyde pizzaer bagt i stenovn over ild, når den jyske kæde Ild.pizza åbner i først Ringsted og kort efter i Slagelse. Ild.pizza ekspanderer kraftigt og forventer at øge antallet af restauranter fra 15 til 31 alene i år. Lokalt i Slagelse betyder det ca. 20 nye arbejdspladser til kommunen.

I løbet af kort tid går en renovering i gang på Ndr. Ringgade 59 i Slagelse. Her åbner Ild.pizza restaurant, forventet i september.

– Vi er interesseret i at udbrede vores koncept til de lidt større provinsbyer på landsplan og har haft kig på Slagelse igennem et halvt års tid. Nu er placeringen faldet på plads og vi går så småt i gang med renovering af lokalerne i næste uge, siger direktør Elias Grøftholdt Tychsen fra Ild.pizza.

Ild.pizza har sit udspring i Aarhus, hvor konceptet hurtigt har slået rødder. I samarbejde med verdensmesteren i pizzabagning, Marco Fuso, har Ild.pizza udviklet en unik dej. Dertil kan man skræddersy sin favoritpizza ved tilvalg af fyld. Endelig bages pizzaen i stenovn over levende ild.

– Vi har hentet inspiration i de originale napolitanske traditioner for pizzabagning, fortæller Elias Grøftholdt Tychsen.

Nu ønsker kæden så at udbrede konceptet på Sjælland, hvor man starter i Ringsted i juli måned, mens man gør klar til åbning i Slagelse. Åbningen i Slagelse er blot et skridt på vejen i en større ekspandering. Alene i år forventer Ild.pizza at udvide kæden fra 15 til 31 restauranter.

Den rette placering vigtig

Ild.pizza arbejder primært med takeaway. Derfor har det været vigtigt for restauranten at finde en egnet placering med gode tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder ved døren. Det får de på Ndr. Ringgade 59, hvor bygningens ejer og kommunen har været venligt stillet overfor etableringen.

– Vi har mødt meget velvilje i opstartsprocessen, både fra Slagelse Erhvervscenter og fra kommunens side, siger Elias Grøftholdt Tychsen.

– Vi er meget glade for at kunne byde Ild.pizza velkommen i byen. Vi har bistået dem med hjælp og sparring i processen omkring valg af placering, som netop er en af vore kerneopgaver her i erhvervscentret. Nu glæder vi os til åbningen, så vi kan smage på resultatet af vores arbejde, siger erhvervschef Per B. Madsen med et smil.

Søger personale

Ild.pizza søger allerede nu en restaurantmanager og en assistant manager til Slagelserestauranten.  Derudover forventes det, at Ild.pizza lokalt kan give arbejde til omkring 20 ansatte.  

Læs mere om kæden og deres unikke pizzakoncept på: ild.pizza

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg