Iværksætter med erfaring i tøj og rock i blodet åbner butik i Slagelse

Mette N.Detailhandel, Iværksætteri, Slagelse Leave a Comment

Med Den Blå Barak by Another Shop har Slagelse fået en ny forretning på Sdr. Stationsvej, lige ved siden af Posthuset. Her har iværksætter Miguel Calderon åbnet butik med salg af jeans og denimwear. Han tilbyder samtidig tryk og brodering på tøj. 

Stilen i Den Blå Barak er rå og stærkt inspireret af Miguel Calderons passion for rock. Her forener han salg af jeans og denimwear af mærkerne Garcia, Wrangler og Lee med salg af merchandise fra kendte kunstnere som Jesper Binzer og de lokale bands BadFuel og Forstenet.

Sortimentet i butikken, beskriver Miguel Calderon som tidløs vintage. ”Sådan lidt rock’n roll oldschool,” smiler han, mens han viser udvalget til både piger og drenge frem.

Skab din egen stil

At skabe sin helt egen, personlige stil eller den unikke gave er muligt i Den Blå Barak, der tilbyder brodering og tryk på tekstiler, bl.a. t-shirts, sweatshirts samt denimskjorter- og jakker. Man kan købe tøj til tryk i butikken eller medbringe selv. 

Og det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad Miguel Calderon kan trykke af motiver.

”Man kan bare komme med sit eget foto, logo eller design. Hvis filen er klar, kan vi trykke stort set med det samme,” siger iværksætteren. Har man brug for lidt mere inspiration, er det muligt at tilkøbe hjælp til at få skabt sit helt eget design eller vælge imellem en række allerede færdige motiver.

Udover Den Blå Barak driver Miguel Calderon virksomheden Another Solution, der producerer og sælger merchandise for bands. Derfor rummer butikken på Sdr. Stationsvej også et udvalg af vinylplader, cd’er og biografier om rockartister.

”Jeg afholder gerne events for grupper, bands og foreninger, så man i en uformel stemning kan få en præsentation af, hvad jeg tilbyder her i Den Blå Barak,” oplyser Miguel Calderon.

Webshop på vej

Det er en erfaren herre, der har givet sig i kast med iværksætteriet. Miguel Calderon har i flere år arbejdet med indkøb og salg af herretøj i Slagelses detailhandel. Nu lægger han stor energi i livet som selvstændig med salg af merchandise, der er inde i en opblomstring, samt driften af Den Blå Barak, der indenfor kort tid bliver understøttet af en webshop.

Den Blå Barak på Sdr. Stationsvej 26C er åben alle hverdage kl. 10-14, hver den 1. lørdag i måneden kl. 10-12 samt efter aftale. Der er parkering lige ved døren. Følg butikken på facebook på siden: Den Blå Barak by Another Shop. 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *