Jobmesse sikrede bredt felt af ansøgere til nyetableret produktion

Mette N.Forretningsudvikling, Slagelse

141 ansøgere fra et stort opland mødte op til jobmesse i Slagelse Erhvervscenter, da Palsgaard Spær indledte søgningen efter medarbejdere til deres nye produktion, der åbner i Slagelse dette efterår.

I Slagelse Erhvervscenter tager vi sikkert hånd om virksomheder, der ønsker at udvikle eller etablere sig i Slagelse Kommune. Med en række lokale samarbejdspartnere ved hånden, når vi bredt rundt med erhvervsservicen.

Netop et af disse samarbejder foldede sig praktisk ud onsdag den 11. september, da vi i erhvervscentret lagde hus til en jobmesse arrangeret for Palsgaard Spær i samarbejde med Jobcenter Slagelse og 3F.

Palsgaard Spær åbner dette efterår ny produktion i Slagelse og får i den forbindelse brug for op mod 35 nye medarbejdere, når produktionen er oppe at køre på fuld styrke. På blot en eftermiddag tog Palsgaard Spær imod 141 interesserede ansøgere, der alle fik en introduktion til virksomheden og jobs, herunder forventninger til medarbejdere, hvorefter repræsentanter fra Palsgaard Spær afholdte ganske korte samtaler med alle ansøgere.

– Det forløb godt. Stemningen var god og det var ret effektivt. Det virker godt, at man får sat ansigt på ansøgerne, siger Tobias Smith, divisionsdirektør i Palsgaard Spær og fortsætter:

– Der var omkring 20 rigtig gode kandidater, og nu vælger vi en række ud til samtale. Nogle kommer til at hjælpe med at indrette produktionen, mens andre vil komme til løbende.

Jobcenter Slagelse følger op på rekrutteringen

Jobcenter Slagelse har både før og under jobmessen været en god samarbejdspartner for Palsgaard Spær. Og herfra er man også meget tilfredse med forløbet af messen.

– Det er en god måde at møde virksomhedens behov på. Der kom et stort felt af ansøgere, både nogle i beskæftigelse og ledige. Og de kom fra et stort opland – Slagelse, Sorø, Ringsted og Kalundborg, siger rekrutteringskonsulent Maria Stenander Vargas.

En jobmesse som denne giver ikke kun virksomheden mulighed for at møde sine ansøgere ansigt til ansigt, det er også god træning for ledige at møde virksomheden med det samme. Og hos Jobcenter Slagelses Virksomhedsservice har man fået positiv respons fra både Palsgaard Spær og ansøgere på oplevelsen.

Samarbejdet slutter da heller ikke her. Jobcenter Slagelse fortsætter med at følge op på jobmessen og assistere Palsgaard Spær i rekrutteringen til den nye produktion, så længe virksomheden ønsker det. 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg