Klar til endnu mere lokale erhvervsfremme med to nye medarbejdere

Mette N.Slagelse Erhvervscenter Leave a Comment

Slagelse Erhvervscenter har pr. 1. marts udvidet medarbejderstaben med to nye ansigter; Anja Nordby Bøgeblad er ansat som personlig assistent til erhvervschef Per B. Madsen, mens Rune Larsen Rosenhegn er ansat som erhvervskonsulent. 

– Vi er rigtig glade for, at vi nu står endnu stærkere i indsatsen overfor erhvervslivet. Anja og Rune indgår i et stærkt team af medarbejdere, som alle arbejder for at understøtte vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv, udtaler Per B. Madsen og fortsætter:
​​
– Sidste år gennemførte vi en omorganisering som led i den nye lov om erhvervsfremme, vi skal være med til at føre ud i livet. Med nyansættelserne er vi helt på plads her i erhvervscentret til at varetage vores opgave, der i høj grad går ud på at være endnu mere til stede ude i vores virksomheder. Vi fortsætter med at tilbyde relevante arrangementer og ikke mindst vejledning og sparring til såvel iværksættere som etablerede virksomheder, og formidler samtidig kontakt til øvrige, relevante aktører, bl.a. i det nye Erhvervshus Sjælland, siger Per B. Madsen.

Om Anja

Anja Nordby Bøgeblad er som nævnt ansat som personlig assistent til erhvervschefen og skal blandt andet arbejde med implementering af strategi, koordinering af indsatser, løsning af opgaver og sparring i samarbejde med Per B. Madsen.

Anja kommer fra et job som HR Partner på Flådestation Korsør. Hun har også været ejendomsmægler i Slagelse i otte år og endelig været virksomhedskonsulent i Jobcentrets Virksomhedsservice. Nogen vil måske også kende Anja fra hendes aktiviteter i udviklingsnetværket JCI Slagelse.

Om Rune

Med en sammensat baggrund fra bygge- og uddannelsesbranchen vil erhvervscentrets nye erhvervskonsulent, Rune Larsen Rosenhegn, bl.a. fokusere på vejledning, sparring og analyse indenfor uddannelsesområdet, bygge- og anlægsbranchen samt cirkulær økonomi. Som erhvervskonsulent er Rune god til at skabe overblik, gennemskue problemer og finde nye muligheder.

Rune har et bredt internationalt og historisk perspektiv på erhvervslivet og er altid frisk på en snak eller sparring om nye idéer og veje fremad for Slagelse Kommunes virksomheder.

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *