Kvindelig iværksætter flytter sprogundervisning ind på Vækstfabrikken

Mette N.Iværksætteri, Vækstfabrikken Slagelse

Har du brug for at booste dine engelskkundskaber? Hvad enten det er i forbindelse med dit job, dit studie, en specifik opgave eller bare helt generelt, så er der hjælp at hente via LC English Service.

Gennem LC English Services tilbyder Larysa Cherner skræddersyede kurser i engelsk på alle niveauer fra den grundlæggende læring af sproget til undervisning i engelsk på akademisk, teknisk og fagspecifikt niveau. Hun arbejder samtidig med eksamensforberedende undervisning og sparring i forhold til projekter og afhandlinger.

Undervisningen tilrettelægges fleksibelt efter kundens behov i form af enten en-til-en samtaler eller gruppeundervisning. Undervisningen kan foregå online for at imødekomme kunderne bedst muligt i forhold til transport og tidsforbrug, og det ser ud til at falde i kundernes smag.

– Jeg kan tydeligt mærke en stigende interesse for online kurser og har optimeret på teknologien som følge deraf, siger Larysa Cherner. 

Underviser fra universitetet

Larysa Cherner er af ukrainsk oprindelse, men har boet 10 år i Danmark. Hun har undervist på universitet i Ukraine og har arbejdet med private kunder i bl.a. businessengelsk og kommunikation i begge lande.

– Jeg har været i gang med min egen virksomhed siden 2018, men har intensiveret indsatsen efter jeg er flyttet ind her på Vækstfabrikken Slagelse.

Vækstfabrikken Slagelse er et lokalt spiremiljø for iværksættere, der har brug for mere end bare en kontorplads. Med en plads på Vækstfabrikken følger nemlig meget mere end bord, stol og mødefaciliteter, med en plads her følger også individuel sparring, en udviklingsplan, der løbende bliver fulgt op på samt ikke mindst et netværk af øvrige iværksættere og konsulenter fra Slagelse Erhvervscenter.

– Jeg er meget glad for at være her, det er et godt sted at være, hvis man som jeg har ambitioner om at komme godt i gang med sin virksomhed og udvikle den. Det kan jeg få støtte og vejledning til her, siger Larysa Cherner. 

Læs mere på: www.lcenglishservice.dk

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg