Lokale gazeller løber med vækst

Mette N.Vækst, Virksomhed Leave a Comment

Børsen har igen i år kåret gazellevirksomheder over hele landet. Også helt lokalt her i Slagelse Kommune har vækstvirksomheder fået anerkendelse.

Vækst. Det er det, det hele drejer sig om i Børsens årlige Gazellekåring. En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er hårde krav og imponerende klaret af alle gazellevirksomheder, uanset om det er første, anden, tredje eller fjerde gang titlen opnås.

Ifølge Børsens chefredaktør Niels Lunde, har hver gazellekåring sit kendetegn, og i år var det, at gazeller skabes af mennesker, der brænder for noget. De brænder ikke nødvendigvis for at tjene penge, de brænder for at lykkes med noget. 

For årets lokale Børsen Gazeller er det i høj grad lykkedes at drive og udvikle virksomhederne. Det er med til at bringe værdi, vækst og fremgang til hele Slagelse Kommune. 

Gazelle fire år i træk

Blandt årets lokale gazellevirksomheder er Showtech A/S, der modtog titlen for fjerde år i træk.

– Jeg er både glad og stolt, for prisen er jo en slags blåstempling, har indehaver Jan Marcher udtalt til Sjællandske Slagelse. Han fortsætter: – Det er helt sikkert med til at motivere medarbejderne, for det er da altid sjovere at være en del af noget, som går godt.

Simik ApS fra Skælskør modtog ved Sjællandskåringen på Comwell Korsør årets fremstillingspris. Ifølge Børsen og Industriens Fond fordi de har evnet at bringe deres specialkompetencer i spil, samtidig med at de har turdet udvide deres produktionskapacitet og skabe rum til vækst.

– Vi er meget stolte over at vinde regionens fremstillingspris. Den giver alle medarbejdere et skulderklap og bekræfter os i, at det koncept vi har skruet sammen, faktisk fungerer, udtaler direktør Kim Nielsen til VDonline.dk.

Årets gazeller

Året lokale Børsen Gazeller er: Asiye Group ApS, Arkilsgaard ApS, Slagelse Rørservice, Kings & Queens ApS, Simik ApS, Entreprenør Villy Olsen A/S, Scansteel Foodtech A/S, Slagelse Anlægsfirma ApS, Nybolig Slagelse, Flindtholt.dk ApS, Hansen Biler Slagelse A/S, Stigefabrikken.dk ApS, Mau Slagelse Hvidevarer ApS, Helge Olsen, Dalmose Vognmandsforretning ApS, Lien Finans ApS, Showtech ApS, Cotes A/S, Realmæglerne Jan Thanning ApS, Sydsjællands Diamantboring ApS og Event Eksperten ApS.  

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *