Beierholm er ny hovedsponsor for Iværksætterprisen. Her ses fra venstre statsaut. revisor Jens Jørgen Bay Simonsen fra Beierholm Slagelse, erhvervskonsulent Lisbeth Eichen og eventkoordinator Helle S. Madsen, begge fra Slagelse Erhvervscenter.

Nu kan du indstille din kandidat til Iværksætterprisen 2022

Mette N.Iværksætteri

Igen i år hædres en iværksætter for sin ekstraordinære gode idé eller arbejdsindsats, når vi i samarbejde med Beierholm uddeler Iværksætterprisen ved Erhvervs Awards fredag 11. november. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have prisen.

Bughi, Kystfisker Kompagniet og senest restaurant Omø Perlen er blandt de tidligere modtagere af Iværksætterprisen. Men hvem skal i år have det ekstra skulderklap, den offentlige anerkendelse og de 10.000 kr., der følger med prisen, når den uddeles under årets store fest for erhvervslivet, Erhvervs Awards?

Det kan du nu være med til at bestemme. Alle iværksættere i Slagelse Kommune kan indstilles, virksomheden må blot ikke have et cvr-nr., der er mere end 3 år gammelt på indstillingstidspunktet.

– Vi har rigtig mange dygtige iværksættere her i vores kommune, som fortjener at få lidt ekstra opmærksomhed for den store indsats de lægger i deres arbejde hver eneste dag. Derfor glæder det mig, at vi kan uddele denne pris og dermed sætte fokus på iværksætteri og vores lokale erhvervssucceser. Dem er der heldigvis rigtig mange af, siger Lisbeth Eichen, erhvervskonsulent i Slagelse Erhvervscenter.

Beierholm ny hovedsponsor for Iværksætterprisen

I år uddeles Iværksætterprisen i tæt samarbejde med Beierholm, der er ny hovedsponsor for prisen.

– Fra Beierholms side vil vi meget gerne være med til at understøtte vores lokale iværksættere og hjælpe dem godt på vej, så deres virksomheder kan udvikle sig og gro. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu er blevet en del af Iværksætterprisen, siger Jens Jørgen Bay Simonsen, Statsaut. Revisor i Beierholm Slagelse. Han fortsætter:

– Vi har i flere år bakket op om Erhvervs Awards som sponsor. Ikke kun fordi det er en festlig aften, hvor man kan netværke på en lidt utraditionel måde, men i høj grad også fordi, at prisuddelingen sætter fokus på vores lokale erhvervsudvikling. At fejre succeserne kommer os alle sammen til gode i sidste ende. Det er vigtigt med et stærkt fællesskab.

Udover æren følger der 10.000 kr. samt rådgivningstimer med Iværksætterprisen.

Sådan indstiller du din kandidat

Hvis du vil indstille en iværksætter til Iværksætterprisen 2022, skal du blot klikke ind på slagelseerhvervscenter.dk under iværksætter/iværksætterprisen og udfylde formularen. Det er let og helt enkelt. Vi skal have din indstilling i hænde senest den 25. august.

En dommerkomite, bestående af Beierholm, Katrine Tornbjerg fra MËRK Design Studio, sidste års vinder, Omø Perlen, samt repræsentanter fra Slagelse Erhvervscenter udvælger tre nominerede finalister på baggrund af indstillingerne og information om kandidaterne.

Spændingen udløses under Erhvervs Awards den 11. november på ZBC i Slagelse, hvor omkring 450 gæster fra det lokale erhvervsliv tager del i festen. Udover Iværksætterprisen uddeles Initiativprisen ved Slagelse Erhvervsråd, PwC’s Eksportpris, JCI Grangia Erhvervsprisen, Sydbank og SK Forsynings Klima- og Miljøpris samt Frontløberprisen.

Læs mere og indstil din(e) kandidat(er) her:

https://slagelseerhvervscenter.dk/for-ivaerksaettere/ivaerksaetterprisen/

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg