Adile Carkaci er en succeshistorie i sig selv, da hun startede som blot 16-årig som servicemedarbejder hos Sunset Boulevard. Nu 6 år senere er hun i gang med en akademisk uddannelse i ledelse ved siden af jobbet som restaurantchef. Foto: Sunset Boulevard

Ny Sunset Boulevard bringer 45 arbejdspladser til Korsør

Mette N.Arbejdskraft, Korsør, Virksomhed

Med åbningen af den nye Sunset Boulevard på Energivej får Korsør en ny arbejdsplads, der rummer en bred arbejdsstyrke fra de helt unge til flexjobbere, førtidspensionister og fuldtidsansatte. Et tæt parløb med Slagelse Kommune har været med til at sikre et godt rekrutteringsforløb og samarbejdet fortsætter også efter åbningen 29. februar.

– Jamen, det har været en god og åben dialog med kommunen. Meget konstruktiv.

Jesper Nielsen er indehaver af Sunset Boulevard i Slagelse, Ringsted, Nyborg og nu også Korsør, hvor den nyopførte fastfoodrestaurant åbnede torsdag 29. februar. Forberedelserne frem mod åbningen har været i gang igennem længere tid. Siden 2022 har der været arbejdet på etableringen og i den periode har kæden været i kontakt med Slagelse Kommune ad flere omgange, bl.a. i forbindelse med køb af areal, lokalplan, etablering af pylon, rekruttering m.m.

– Det har været superfint. Efter den første kontakt er det gået stærkt, siger Jesper Nielsen, der med fire restauranter og samlet set over 200 ansatte er en driftig og erfaren, lokal erhvervsmand.

Rekrutterer bredt

Åbningen i Korsør er godt nyt, ikke kun for madglade kunder, men også for lokalområdet erhvervsmæssigt set. Sunset Boulevard åbner med en stab på 45 ansatte i første omgang og der er rekrutteret bredt ind til at dække de mange forskellige funktioner fastfoodrestauranten har.

– Vi arbejder meget for det rummelige arbejdsmarked. Vi har mange unge, men har også plads til flexjobbere, førtidspensionister og KLAPjobbere, forklarer Jesper Nielsen.

Derfor har der i god tid inden åbningen været etableret kontakt mellem Jesper Nielsen og Jobcenter Slagelse, hvor både Virksomheds- og Uddannelsesservice samt Ungeenheden har arbejdet på at finde egnede kandidater til Sunset Boulevard sideløbende med restaurantens egen rekruttering.

– Hastighed betyder noget for os, så det er godt kommunen har været opsøgende. På vores første møde fik vi forventningsafstemt forløbet. Vi har behov for løbende ansættelser, så oplæringen kan følge med.

– Vi har fået masser af gode ansøgninger og har ansat nogle virkelig kompetente medarbejdere. Det er vi meget glade for, siger Jesper Nielsen, der ud af de 45 ansatte har hentet 10 med fra egne rækker, heriblandt Adile Carkaci, der skal stå for den daglige drift.

Unge lærer gennem ansvar

Adile Carkaci er en succeshistorie i sig selv, da hun startede som blot 16-årig i en af Jesper Nielsens øvrige restauranter.

– Vi ansætter tit unge, der er faldet ud af uddannelsessystemet eller slet ikke er kommet ind i det endnu. Hos os får de en anden slags uddannelse og rigtig mange vokser med opgaven. Nogle bliver hængende mens andre starter uddannelse efter et par år.

Sådan har det også været for Adile Carkaci, der startede som servicemedarbejder og nu 6 år senere er i gang med en akademisk uddannelse i ledelse ved siden af jobbet som restaurantchef.

En af årsagerne til succeserne er, at arbejdsopgaverne tildeles efter hvad den enkelte evner med mulighed for at vokse med opgaverne. Og så er det sociale islæt i et være del af en arbejdsplads ikke uvæsentligt.

– Det er vigtigt, at vi har steder som Sunset Boulevard, der har plads til flere typer ansatte. Vi er glade for samarbejdet, bl.a. via vores Partnerskabsaftale, så vi kan hjælpe flere ud på arbejdsmarkedet, siger Virksomhedskonsulent Ali Yavuz. 

Virksomhed i vækst

Sunset Boulevard er i vækst, både lokalt og på landsplan. Der er derfor fart på hverdagen for virksomhedsejeren, der har hele familien involveret i driften af de fire restauranter. Arbejdskraft fylder en del, da der løbende er brug for nye og flere hænder. Derfor vil der fortsat være brug for en god kontakt til Jobcenter Slagelse, som kan hjælpe med at pege kandidater i restaurantens retning.  

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg