Flere aktører kommer til at fylde den godt 8.000 kvm store grund i Korsør Erhvervspark udover Sunset Boulevard. Her ses fra venstre: adm. direktør i Allego, Steven Lau, Seniorkonsulent i Slagelse Erhverv, Per B. Madsen, Ejendomskonsulent i Slagelse Kommune, Henny Nielsen, Borgmester Knud Vincents, Markedschef i Go'on, Paulo Nielsen, Projektchef for Retail hos Tom Jakobsen A/S, Flemming dé Friés Laursen samt Project Manager i Norlys, Erich Bech. Foto: Mette Juhl

Nybyggeri giver mere aktivitet og nye arbejdspladser i Korsør Erhvervspark

Mette N.Forretningsudvikling, Korsør, Slagelse Erhverv, Virksomhed

Om ganske kort tid tager gravemaskiner igen fat i jorden på Energivej i Korsør Erhvervspark. Her starter byggeriet af en helt ny Sunset Boulevard fastfoodrestaurant, der får følgeskab af selvbetjeningstanken Go’on samt ladestationer til el-biler fra både Norlys og Allego.  Det skaber op mod 45 lokale arbejdspladser og en forventning om, at flere bilister vil svinge af motorvejen og holde pause i Korsør.

McDonalds får selskab i Korsør Erhvervspark, når fastfoodkæden Sunset Boulevard opfører en helt ny restaurant på nabogrunden med forventet åbning i det tidlige forår 2024. Det vil skabe endnu mere aktivitet og liv i området samt ikke mindst nye arbejdspladser, heraf en hel del fritidsjobs til byens unge.

Det er entreprenørvirksomheden Tom Jakobsen A/S i samarbejde med Complete Solutions A/S og EOM Korsør ApS, der har banet vejen for byggeriet på den knap 8.000 kvm. store grund i erhvervsparken. Sunset Boulevard kommer kun til at optage en del af pladsen, resten bliver et selvbetjeningstankanlæg ved Go’on, som allerede er kendt i Korsør, samt Norlys og Allego ladestationer til el-biler.

– Vi ser meget frem til at åbne en restaurant i Korsør Erhvervspark. Lokationen lige ved motorvejen i et område, hvor vi forventer en god og stigende gennemstrømning af mennesker, er oplagt til et koncept som vores. Nu glæder vi os til at komme i gang med byggeprocessen og ikke mindst til at kunne åbne dørene og servere velsmagende burgere og pommes frites til alle, der lægger vejen forbi, udtaler Jens Broch, Administrerende Direktør i Sunset Boulevard.

Tom Jakobsen A/S har lang erfaring i at finde egnede områder til erhvervsbyggeri og udvikling rundt om i hele landet.

– Det er oplagt her lige ud til motorvejen og vi har haft en god dialog undervejs med Slagelse Erhverv og Slagelse Kommune, så købet af grunden og byggetilladelsen nu er faldet på plads. Vi forventer derfor at gå i gang med byggeriet af Sunset Boulevard indenfor et par uger, oplyser Flemming dé Friés Laursen, Projektchef for Retail hos Tom Jakobsen A/S. Han oplyser i den forbindelse, at man giver lokale håndværkere mulighed for at byde ind på dele af entreprisen, mens andre opgaver ligger hos faste samarbejdspartnere, der er erfarne udi det koncept man opfører her.

Strategisk godt sted at udvikle

Netop placeringen helt tæt på en af landets centrale færdselsårer, er også baggrunden for at de tre øvrige aktører har valgt at sætte en pin i erhvervsparken og udvider her.

– Det er et strategisk godt sted, som understøtter den udvikling vi er inde i, siger Erich Beck, Project Manager i Norlys. Det tilslutter Steven Lau, Administrerende Direktør i Allego Danmark og Norge, sig. Han tilføjer; – Her er meget vækst og den vil vi gerne være en del af.

– Det er sød musik i mine ører, kvitterer Slagelses borgmester, Knud Vincents, der hilser vækst i vores område meget velkommen. – Vi har en ambition om at tiltrække virksomheder og bosætning, og udvikling fører jo gerne til endnu mere. Så vi er rigtig glade for det, I kommer med her.

Allego og Norlys etablerer de hver seks ladestandere til personbiler, mens Norlys samtidig opsætter tre 400 kw lynladere til den tunge trafik. Hvornår de forventes at være klar, er mere usikkert, da presset på at kunne levere den nødvendige strøm til nyetablerede ladestationer over hele landet er stort og ventetiden deraf lang.

Anderledes hurtigt forventes det at gå med Go’on. Her oplyser Markedschef Paulo Nielsen, at lige så snart byggetilladelsen er på plads, kan anlægget stå klar i løbet af 6-7 uger.

Ladetid bliver hviletid

Sammenhængen mellem fastfoodrestauranter, tankstation og ladestandere er ikke ny. En lignende konstellation er allerede i fuld funktion i Slagelse.

– Det giver god mening at gøre ladetid til hviletid, siger Erich Beck.

Og for at gøre bilisterne opmærksomme på, at de netop både kan lade både bilen og egne depoter op i Korsør, bliver der rejst endnu en pylon med reklameskilte på den modsatte side af motorvejen, set fra erhvervsparken.

Med salget af grunden her, begynder det at tynde ud i de ledige kvadratmeter i Korsør Erhvervspark.

Læs mere om mulighederne for køb af erhvervsareal i Slagelse Kommune her

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg