Nye erhvervskonsulenter forstærker vores team

Mette N.Slagelse Erhvervscenter

Pr. 1. januar har vi ansat Mette Reindahl Andersen og Jonas Woodrow Hansen som erhvervskonsulenter. 

Mette, 34 år, kommer fra en stilling som konsulent hos Energy Cluster, hvor hun bl.a. har arbejdet med cirkulær økonomi som vækststrategi, idegenerering til handlingsplan og har hjulpet flere internationale virksomheder med alt fra styring af materialestrømme, grønne forretningsplaner til salg og marketing. Mette har tidligere været ansat hos bl.a. Rambøll, RGS Nordic og COWI. Hun er god til at innovere og skabe sammenhæng mellem nuværende og fremtidige udfordringer og forretningsmuligheder. 

Jonas, 36 år, har en solid erfaring som iværksætter og bestyrelsesmedlem i både ind- og udland med flere virksomheder på cv’et, bl.a. som medstifter af Green Island Copenhagen. Senest kommer Jonas fra en stilling som Inhouse Entrepreneur hos Antler. Han har sin force indenfor etablering og udvikling af iværksætteri, men er med sine mange indgangsvinkler på det at drive erhverv, altid klar til en god snak med alle typer af erhverv i alle brancher, nye som etablerede, med henblik på at se nye muligheder og skabe udvikling og vækst. 

Kontakt dem her

Både Mette og Jonas glæder sig til at møde det lokale erhvervsliv og erhvervscentrets mange gode samarbejdspartnere. Har du lyst til en snak om din virksomhed, sidder de klar ved telefonen. 

Mette Reindahl Andersen:
Tlf. 31 37 40 10 / [email protected]

Jonas Woodrow Hansen:
Tlf. 92 82 35 99 / [email protected] 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg