Nyt erhvervsareal i Korsør sat til salg

Mette N.Slagelse Erhvervscenter, Slagelse Kommune Leave a Comment

Korsør Erhvervspark, tæt på motorvej E20, Korsør Station og Storebæltsforbindelsen, er nu udbudt til salg. Der har på forhånd været  stor interesse for området.

Godt 157.500 kvm. fordelt på tre områder er nu sat til salg i Korsør Erhvervspark, der allerede rummer SK Forsynings nye varmeværk. 

Beliggenheden af det nye område er særdeles attraktiv med kun 1 time til København og mindre end en halv time til Odense.   

– Større tilgængelighed og synlighed fås ikke. Samtidig binder det den nyeste bydel omkring Musholmparken og Korsør Station sammen med resten af Korsør, siger Per B. Madsen, erhvervschef i Slagelse Erhvervschef, der glæder sig over det nye erhvervsareal. 

– Det er meget vigtigt, at der bliver skabt vækst og udvikling i Erhvervsparken, gerne hurtigst muligt, understreger erhvervschefen, der har fået flere henvendelser fra potentielle købere.

Områdernes formål

De tre områder udbydes til forskellige formål. Delområde 1 er forbeholdt kontor og administrationsbyggeri samt forskning og undervisning. Her er der 51.500 kvm. til rådighed.

Delområde 2 er udlagt til det samme som ovenstående, men giver også mulighed for etablering af vedvarende energianlæg, industri- og værkstedsvirksomheder. Her er der 44.500 kvm. til rådighed. 

Delområde 3 er et grønt areal til opstilling af tekniske installationer til produktion af bæredygtig og vedvarende energi, f.eks. solenergi og regnvandsbassin. Området er med sine 61.500 kvm. det største af de tre.

​Arealerne udstykkes så vidt muligt efter købers behov. 

​Købstilbud skal være Center for Kommunale Ejendomme i hænde senest den 14. januar 2019. Derefter kan kommunen frit afhænde arealet. 

Læs mere her

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *