Jesper Brandstrup er lokal direktør i Plastipol-Scheu, der har etableret salgskontor i Slagelse og herfra sælger til hele Danmark. Foto: Mette Juhl

Plastipol-Scheu rækker ud til hele Danmark fra Slagelse

Mette N.Vækst, Virksomhed

Med mange års erfaring indenfor indretning af biler, satser Plastipol-Scheu Nordic nu på at ekspandere yderligere i Danmark og herfra tage afsæt til salg i Norden og Nordtyskland. Det sker fra et nyetableret kontor i Slagelse, hvor der har været fart på siden åbningen.

Firmanavnet lader ingen tvivl tilbage om, at det er et tysk baseret brand, der har slået sig ned i Danmark, med alt hvad det indebærer af tysk kvalitet og robusthed. Men personalet er pæredanske og den lokale direktør, Jesper Brandstrup, har mere end 14 års erfaring indenfor sit felt, nemlig rådgivning omkring og salg af indretning til varebiler.

– Hvis de kan beskrive det, så kan vi lave det, lyder det med et smil fra Jesper Brandstrup, der med årene har oparbejdet en stor ekspertise særligt indenfor specialindrettede biler til håndværkere, mediebranchen, politiet, ja, næsten enhver branche, der har brug for opbevaring.

– Vi er i stand til at skræddersy efter mål og ønsker. Vi giver os god tid til at lytte og rådgive ud fra kundernes behov, siger Jesper Brandstrup, der understreger, at man i sin service lægger stor vægt på hurtig levering og montering samt et højt sikkerhedsniveau.

Central placering og god modtagelse

Plastipol-Scheu er ikke en ny spiller på det danske marked, her har man i flere år været repræsenteret gennem en samarbejdspartner. Men for godt et år siden tog man beslutningen om, selv at varetage salget via etableringen af det nordiske kontor med Jesper Brandstrup, der tidligere har været eksportchef i samme firma, i spidsen.

– Så nu skal vi i arbejdstøjet og slå vores navn fast på landkortet.

Målet er på sigt også at kigge ind i det svenske og norske marked samt Nordtyskland fra det nordiske kontor.

Når valget faldt på netop Slagelse til udgangspunkt for den opgave, så er det bl.a. på grund af byens centrale placering i landet. Herfra er der kort afstand til både hovedstadsområdet samt Fyn-Jylland. Samtidig fik Jesper Brandstrup en god modtagelse af Slagelse Erhvervscenter.

– Vi har været i kontakt igennem længere tid. De er fremme i skoene og vi følte os rigtig godt modtaget. Og med det rette lokale her i Central Business på H.P. Hansens plads, var vi klar til åbning i januar.

Fuld fart på salget

Udover direktør Jesper Brandstrup bemandes det nordiske kontor af Brit Müller, der tager sig af den administrative del af virksomheden.

– Vi kigger ind i en spændende fremtid. Vi har aldrig solgt så meget indretning, som vi har indenfor det sidste år, siger Jesper Brandstrup, der allerede står overfor en udvidelse med ansættelsen af sælgere. Derudover arbejdes der på at udvide netværket af samarbejdspartnere over hele landet, så kunderne kan blive serviceret så tæt på deres bopæl som muligt.

Vil du vide mere, er du velkommen til at henvende dig til Jesper Brandstrup via mail: [email protected] eller find virksomheden på facebook.

Plastipol-Scheu har kontor på H.P. Hansens plads i Slagelse.
Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg