Det er i tæt samarbejde med Skælskør Erhvervsforening, at Slagelse Erhvervscenters erhvervskonsulent, Lisbeth Eichen, fremover vil have fast plads i Skælskør en gang om ugen. Her ses Lisbeth (tv.) sammen med Skælskør Erhvervsforeningsformand Pia Kimer Jacobsen.

Slagelse Erhvervscenter rykker erhvervsservice helt tæt på Skælskør

Mette N.Forretningsudvikling, Skælskør, Slagelse Erhvervscenter

Med start torsdag 6. januar vil erhvervskonsulent Lisbeth Eichen fra Slagelse Erhvervscenter fremover have fast plads på Nytorv 6 i Skælskør en gang om ugen. Formålet er at lære områdets virksomheder endnu bedre at kende og udbrede kendskabet til den vifte af muligheder, der er for at få hjælp til at drive og udvikle erhverv lokalt.

Det har længe været et ønske for Slagelse Erhvervscenter at komme endnu tættere på vores lokale butikker og virksomheder i hele kommunen. I samarbejde med Skælskør Erhvervsforening tager vi nu et stort skridt i den retning, når vores erhvervskonsulent Lisbeth Eichen i det nye år får fast plads på Nytorv 6 i Skælskør hver torsdag mellem kl. 9.00-13.00.

– Jeg glæder mig meget til at lære byen og de erhvervsdrivende at kende. Døren er åben, så alle kan komme ind og få en snak eller aftale et møde. Jeg kommer også meget gerne ud og besøger virksomheder, alle muligheder er åbne for en god snak om fremtiden, siger Lisbeth Eichen.

Gratis, uforpligtende og fortroligt

Som erfaren erhvervskonsulent, og med en baggrund i bankverdenen, er Lisbeth Eichen klar til en snak om alt fra, hvordan du kommer i gang som iværksætter til sparring om din virksomheds nuværende situation og udviklingspotentialer. Og som altid, når man taler med en af erhvervscentrets konsulenter, så er det en helt gratis, uforpligtende og fortrolig samtale.

– Sammen finder vi en vej frem for vores lokale iværksættere og virksomheder, så de kan stå endnu stærkere i fremtiden. Jeg sidder ikke med alle svar og løsninger på rede hånd, men har en bred pallette af samarbejdspartnere, netværk, aktiviteter og projekter at trække på, så ting kan lykkes i fællesskab.

– Alle er meget velkomne til at benytte sig af den service vi tilbyder, uanset om man sidder med en lille eller en stor udfordring. Man kan altid kontakte os i Slagelse Erhvervscenter, og er man lokalt fra Skælskør eller omegn, så bliver det endnu nemmere fremover, når jeg fast bliver en del af bybilledet, smiler Lisbeth Eichen.

Gode udviklingsmuligheder

Kontorpladsen på Nytorv 6 stilles til rådighed for Slagelse Erhvervscenter som del af vores tætte samarbejde med Skælskør Erhvervsforening.

– Jeg ser gode udviklingsmuligheder i det her tiltag for vores lokale erhvervsdrivende. Mange er i tvivl om, hvor de kan gå hen med deres spørgsmål, og hvor de kan finde hjælp i dag. Det bliver meget nemmere at tage hånd om fremover, når Slagelse Erhvervscenter rykker ind i Skælskør med en fast plads på ugentlig basis, siger Pia Kimer Jacobsen, formand for Skælskør Erhvervsforening, der glæder sig til at byde Lisbeth Eichen velkommen til byen.

Kom og hils på Lisbeth torsdag 6. januar

Alle er velkomne til at komme ind og hilse på Lisbeth Eichen torsdag den 6. januar mellem kl. 9.00 og 13.00, hvor vi markerer det nye tiltag i Skælskør med lidt sødt og lidt at drikke.

Har du i øvrigt brug for at kontakte Lisbeth, er du velkommen til at ringe på tlf. 40 64 73 40 eller skrive til mail: [email protected].   

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg