Stigefabrikken-ejere
De to ejere af Stigefabrikken.dk, Peter Christensen (tv.) og Lasse Simoni, oplever fortsat fremgang med deres forretning på det danske og det svenske marked. Det giver nu et godt afsæt til at bevæge sig ind på det norske marked i det nye år.

Stigefabrikken.dk i fortsat vækst – nu indtager de Norge

Mette N.Forretningsudvikling, Slagelse, Vækst

Stigefabrikken.dk kan se tilbage på et år med flot vækst i både Danmark og Sverige. Skræddersyede kundeløsninger og et højt fokus på sikkerhed hos slutbrugeren giver den lokale virksomhed et godt afsæt til det nye år, hvor øjnene vendes mod en udvidelse på det norske marked. Derfor søges der lige nu en norsktalende medarbejder til kontoret på Kongstedvej i Slagelse.

Det går godt hos Stigefabrikken.dk, der sælger stiger, stilladser, trapper og værn på nettet. Det forgangne år har budt på vækst med en samlet omsætning på 20 mio. kr mod 14 mio. kr. året før. Væksten er hentet på det danske, men i særdeleshed også på det svenske marked. Med det flotte resultat kigger virksomheden nu på en udvidelse af markedet længere mod nord, nærmere bestemt Norge.

– Vi har længe gerne villet ind på det norske marked, siger Peter Christensen, der ejer Stigefabrikken.dk sammen med Lasse Simoni. Til at løse opgaven med at opstarte den norske filial, søges netop nu en norsktalende medarbejder.

– Vores erfaring fra det svenske marked er, at det er en kæmpe fordel at have én, der taler sproget. Da vi fik en svensk ansat og etablerede en lokal filial i Smålandsstenar, doblede vi omsætningen, fortsætter Peter Christensen. 

Han understreger, at der i første er tale om en kombineret stilling, hvor man arbejder med både danske og norske kunder. Man behøver ikke have kendskab til branchen eller e-handel, det får man en grundig oplæring i, men det er vigtigt at man mestrer det norske sprog. Arbejdspladsen bliver på Kongstedvej i Slagelse som udgangspunkt.  

Udvidet sortiment og høj sikkerhed

Når Stigefabrikken.dk oplever fortsat vækst skyldes det bl.a., at de har udvidet sortimentet, særligt indenfor trapper, brand- og redningsstiger samt værn.

– Stiger, stilladser og trapper er mange steder en vigtig del af et godt og sikkert arbejdsmiljø. Noget, der stilles stadigt højere krav til, både herhjemme og særligt i Sverige og Norge. Vi leverer kun varer af høj kvalitet og kommer gerne ud til kunden og giver tilbud på skræddersyede løsninger i sager, hvor rådgivning via e-mail, chat eller telefonen ikke rækker, oplyser Peter Christensen.

Coronakrisen har flere steder fremrykket bygge- og renoveringsprojekter, hvilket også har haft en positiv effekt på Stigefabrikken.dk’s omsætning i år. Virksomheden har kunder i mange typer af brancher samt salg til private.  

Oplever lokal opbakning

Stigefabrikken.dk er en internetbaseret forretning og kunne som udgangspunkt placere sig hvor som helst i landet. Men valget faldt for et par år siden på Slagelse, og det har ejerne ikke fortrudt.

– Vi oplever god, lokal opbakning. Det er vi glade for, siger Peter Christensen, der har sin daglige gang på kontoret på Kongstedvej sammen med to ansatte. Udover kontor er der her også indrettet et mindre showroom, hvor man kan se et udsnit af varesortimentet.  

Støtter op om lokal topatlet

Som lokal virksomhed har Stigefabrikken.dk for ganske nylig indgået en sponsoraftale med OL-atleten Viktor Hald Thorup fra Slagelse.

– Min kompagnon, Lasse Simoni, har selv en baggrund som både udøver og landstræner for det danske landshold i speedskating. Herigennem kender han Viktor Hald Thorup, som ved det seneste vinter-OL imponerede alle med en flot femteplads. Derfor var det nærliggende, at vi støtter ham i kampen for at kvalificere sig til Vinter-OL 2022 i Beijing, Kina, siger Peter Christensen og fortsætter:

– Derudover er det en fordel, at Viktor Hald Thorup er et kendt navn i både Danmark, Sverige og Norge samt Finland, som kan blive vores næste land på rejsen.

Udover et kendt sportstalent som blikfang, har Stigefabrikken.dk også fået tilsagn om et økonomisk tilskud til rådgivningsydelser fra Erhvervsstyrelsens SMV:Digital Eksportpulje, så Stigefabrikken.dk kan komme bedst muligt fra start, når de i det nye år indtager det norske marked.

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg