Stort informationsmøde om lokale bygge- og anlægsprojekter

Mette N.Bygge og anlæg, Slagelse Erhvervscenter, Slagelse Kommune

Der er tale om investeringer i millionklassen, når Slagelse Kommune, SK Forsyning, boligselskaberne og Flådestation Korsør præsenterer kommende, lokale bygge- og anlægsprojekter på et stort informationsmøde den 20. november i Slagelse Musikhus.

Informationsmødet er primært henvendt til lokale entreprenører, håndværksvirksomheder samt øvrige interessenter, der kan have en interesse i at byde ind på de kommende bygge- og anlægsopgaver indenfor Slagelse kommunes grænser. Og det er projekter af en betydelig størrelse, der præsenteres i løbet af mødet.

Det er Slagelse Kommune, Slagelse Erhvervscenter og Slagelse Erhvervsråd, der har taget initiativ til mødet for at fremme muligheden for lokal deltagelse i udbud af de konkrete projekter, der skal gennemføres indenfor de næste år. Der vil være oplæg undervejs fra både Slagelse Kommune, SK Forsyning, de lokale boligselskaber samt Flådestation Korsør.

Derudover fortæller Kim Bøhmert, udviklingschef i HJ Huse, om bæredygtighed i fremtidens byggeri.

Spændende projekter

– Det er nogle rigtig spændende projekter, der er på tegnebrættet, med investeringer i millionklassen. Alene Flådestation Korsør investerer i omegnen af 400 millioner kroner i udvidelser, siger Per B. Madsen, erhvervschef i Slagelse Erhvervscenter og fortsætter:

– Mødet her er en god mulighed for at komme i dialog med bygherrerne samt skabe netværk og kontakter i branchen, så vi lokalt kan være med i udbudsrunder og derigennem øge mulighederne for at sikre lokale interesser og arbejdspladser fremover.  

Tilmelding

Informationsmødet afholdes den 20. november fra kl. 16.00-19.30 i Slagelse Musikhus på Sdr. Stationsvej 3-5. Det er gratis at deltage og der serveres et let traktement som afrunding på mødet. Tilmelding er nødvendig og kan ske senest den 15. november.

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg