T.Hansen får en ny butik med et større lager på Japanvej i Slagelse. Byggeriet forventes at starte lige efter sommerferien, så der er klar til åbning i foråret 2022.

T.Hansen får ny, større butik i Slagelse

Mette N.Detailhandel, Forretningsudvikling, Slagelse

Med en butik på 1.250 kvm og større lagerkapacitet, bliver den nye T.Hansen på Japanvej i Slagelse et mindre fordelingslager til øvrige butikker på Sjælland og er med til at sikre hurtigere leverancer til lokale autoværksteder.

PRO Developments igangsætter nu opførelsen af en ny T.Hansen butik på Japanvej i Slagelse, som er det største storbutiksområde på Vestsjælland. Det oplyser de i en pressemeddelelse i dag.

Der er tale om en flytning, da T.Hansen allerede driver en mindre butik på Japanvej. T.Hansen har ønsket en butik på 1.250 kvm, med større lagerkapacitet, da denne butik også skal fungere som et mindre fordelingslager til øvrige butikker på Sjælland og sikre hurtigere leverancer til lokale autoværksteder.

– Placeringen er optimal i et velfungerende handelsområde med Biltema, Harald Nyborg samt jem og fix som naboer udtaler projektudviklingschef Dan Fæster fra PRO Developments. Han fortsætter:

– Vi glæder os meget over samarbejdet, hvor T.Hansen er bruger og PRO Developments står for projektudviklingen. Vi har fundet placeringen og står for opførelsen og afleveringen til T.Hansen, som vi forventer vil være klar i foråret 2022.

En af de sidste grunde i Slagelse Megacenter

Pro Developments blev opmærksommme på T.Hansen ønske om at finde en anden og større placering i området sidste efterår og sikrede sig en af de sidste attraktive grunde i handelsområdet. Udstykningen af grunden går nu i gang og der forventes at blive stukket en spade i jorden lige efter sommerferien, så butikken kan stå klar næste forår.

– Vi har i udviklingsprocessen haft et godt samarbejde med Slagelse kommune, som vi ser frem til at fortsætte, i de øvrige butiksprojekter som PRO Developments arbejder med i Slagelse. Slagelse er en by i vækst hvilket gør at mange af de landsdækkende kæder ønsker at etablere sig i byen, og specielt i de etablerede handelsområder. PRO Developments koncernen udvikler butikker over hele landet og ser frem til forsat at kunne hjælpe T.Hansen med deres ekspansion, slutter Dan Fæster.

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg