TimeOps gør tidsregistrering let og enkelt

Mette N.Iværksætteri, Slagelse

Bare 23 år, men allerede en erfaren iværksætter. Morten Ricki Rasmussen fra Slagelse har drevet egen virksomhed i de seneste fem år ved siden af diverse studier og sit fuldtidsjob hos Dinero Regnskabsprogram. Sidste nye skud på iværksætterstammen er TimeOps, der tilbyder let og enkel tidsregistrering for primært mindre virksomheder.

– Mit mål er at skabe Danmarks mest simple tidsregistrering. 

Sådan lyder den korte forklaring på TimeOps, der er gået i luften i en testversion. Bag systemet og virksomheden står Morten Ricki Rasmussen, der som mangeårig freelancer selv var blevet træt af de eksisterende systemer til tidsregistrering. 

– Andre systemer roder og brugeren er helt glemt. Det skal være simpelt, nemt og overskueligt. 

Via TimeOps får du som bruger et hurtigt overblik over alle registreringer fordelt pr. kunde, pr. projekt eller pr. medarbejder. Registreringerne kan eksporteres, enten som CSV-fil, så de kan anvendes i Excel, eller som PDF-filer, som kan sendes direkte til kunder.Endnu kører Timeops kun som testversion. Til gengæld er det gratis at prøve det af, og Morten Ricki Rasmussen håber rigtig mange har lyst til at prøve det og komme med konstruktiv feedback. 

TimeOps findes både i en desktopversion samt som app. På sigt er det planen at integrere tidsregistreringen med flere regnskabsprogrammer. 

Systemet henvender sig til mindre virksomheder, i høj grad konsulenter, freelancere, revisorer m.fl., hvor netop registrering af timeforbrug danner grundlaget for udfakturering af arbejde. 

Iværksætteri lægger beslag på fritiden

Morten Ricki Rasmussen er uddannet datamatiker og har i dag en fuldtidsstilling hos Dinero. Ved siden af driver han indtil flere små virksomheder. Iværksættergenet har han ikke fra fremmede, idet flere i familien er selvstændige erhvervsdrivende. 

– Det med at drive virksomhed, er det sjove, siger Morten Ricki Rasmussen, der hele tiden har en ny idé på spring. Kun tiden sætter begrænsning for, hvor meget han kan nå at føre ud i livet. 

– Lige nu tager projektet med TimeOps al min fritid, smiler den unge iværksætter. 

Hvis du vil prøve TimeOps skal du blot klikke ind på hjemmesiden www.timeops.dk, så kommer du hurtigt i gang. 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg