Indehaver af JBL Udlejning ApS, Jesper Larsen.

Udlejning af mandskab i fortsat vækst

Mette N.Iværksætteri, Slagelse

Iværksætteri lå egentlig ikke i kortene for Jesper Larsen, men med en stålsat tro på at kunne gøre tingene anderledes, blev JBL Udlejning ApS, der sender rejsemontører til Grønland og tilbyder blikkenslagerarbejde, en realitet. Nu er virksomheden for andet år i træk en af tre nominerede til Slagelse Erhvervscenters Iværksætterpris.

– Det er ikke mængden af folk, men kvaliteten af folk, der tæller hos os, siger Jesper Larsen, der som indehaver af JBL Udlejning ApS med hjemsted i Dalmose og kontor i Slagelse, er genganger i kategorien Iværksætterprisen under Erhvervs Awards, der i år afholdes fredag den 9. november.

– Det er en cadeau til os at være med for andet år i træk. Det betyder vi kan komme ud og vise, vi er professionelle, siger virksomhedsejeren, der kan notere sig for vækst igen i år – både placeringsmæssigt og i antal solgte timer.

JBL Udlejning ApS formidler arbejdskraft i form af rejsemontører til Grønland. Som herhjemme, er der også god gang i byggebranchen i Grønland, så der er brug for håndværkere i ordets bredeste forstand. 

Faglighed i formidlingen

Faglighed er i højsædet i formidlingen.

 – I stedet for bare en ekstra hånd, får du en, du selv ville have valgt, siger Jesper Larsen, der ser sin virksomhed mere som en HR afdeling fremfor et vikarbureau.

Som fagudlært blikkenslager har Jesper Larsen egen førstehåndserfaring fra arbejde med små og store projekter. Det giver ham en fordel i JBL Udlejning ApS, idet han har en god indsigt i, hvad det er for en type arbejdskraft entreprenører efterspørger. Det sikrer en bedre formidling af mandskab.

Og håndværkerfaget har Jesper Larsen ikke helt lagt på hylden, idet han arbejderd som blikkenslager via JBL Udlejning ApS.

Virksomheden arbejder kontinuerligt på at finde nye markeder og entreprenører til mandskabsudlejning. Norge er et af de lande, Jesper Larsen har kig på som vækstområde.

Samtidig skal der hele tiden arbejdes på at finde kvalificeret arbejdskraft, som samtidig er villig til at varetage jobs udenfor landets grænser.  

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg