Stigefabrikken-ejere
De to ejere af Stigefabrikken.dk, Peter Christensen (tv.) og Lasse Simoni, oplever fortsat fremgang med deres forretning på det danske og det svenske marked. Det giver nu et godt afsæt til at bevæge sig ind på det norske marked i det nye år.

Vækstpris til nytilflyttet Slagelsevirksomhed

Mette N.Slagelse, Vækst

Stigefabrikken.dk ApS, som sælger stiger, stilladser, trapper og arbejdsplatforme, får dagbladet Børsens vækstpris, fordi virksomheden de sidste fire år har haft positiv vækst og været i stand til at fordoble bruttoresultatet.

Siden 2013 har Stigefabrikken.dk ApS holdt til i Roskilde, men den 1. august i år flyttede de til Slagelse, hvor virksomheden nu har til huse på første sal i Lemvigh Müllers ejendom på Kongstedvej. Den 1. oktober modtog Stigefabrikken.dk ApS årets Gazellepris.

– Det er et kæmpe skulderklap og en indikation på, at vi gør noget rigtigt. Vi har masser af ting, vi vil og kan gøre bedre – og det giver selvfølgelig ekstra meget blod på tanden, når man får den slags beskeder ind ad brevsprækken, fortæller Peter Christensen, som er den ene halvdel af iværksætterduoen bag Stigefabrikken.dk ApS.

Væksten skal fortsætte i Slagelse

Stigefabrikken.dk ApS er så småt ved at være på plads i de nye lokaler på Kongstedvej, og i følge Peter Christensen, skal væksten fortsætte i Slagelse.

– Vores nye lokaler er en smule større end dem, vi havde i Roskilde, hvilket giver os mulighed for at vokse, og beliggenheden på Kongstedvej – lige ud til Korsørvej og mindre end 3 minutter fra motorvejen – er med til at gøre stedet attraktivt for både os og vores kunder.

De nye lokaler skal dog ikke blot udfyldes af flere medarbejdere. Virksomheden får også et showroom til udstilling af udvalgte ‘home produkter’, et foto/videolokale, hvori der kan skydes produktbilleder og -videoer, samt bedre faciliteter til afholdelse af kunde- og leverandørmøder.

Kontorer i Roskilde og Smålandsstenar, Sverige

Foruden det nye kontor i Slagelse er Stigefabrikken.dk ApS stadigvæk til stede i Roskilde. Her lejer virksomheden sig ind i kontor og mødelokaler hos et lokalt kontorfællesskab. Lasse Simoni, som er medejer af Stigefabrikken.dk ApS bor i Roskilde og vil fremover have sin base på kontorfællesskabet, de dage han ikke er i Slagelse.

Som et led i strategien om at blive Skandinaviens førende forhandler af ‘Sikkerhed i højden’ har virksomheden endvidere åbnet et salgskontor i Sverige med ønsket om at være tættere på eksisterende og fremtidige kunder i Sverige.

”Det svenske marked har et stort vækstpotentiale, som vores nye afdeling skal være medvirkende til at udforske. Vi har været til stede i Sverige med en svensk version af vores webshop siden 2014 uden rigtigt at rykke derovre. Nu har vi derfor ansat en dygtig medarbejder med mere end tyve års erfaring fra branchen, og vi tror på at hendes erfaring kombineret med den fysiske tilstedeværelse kan hjælp os til en bedre position på markedet,” fortæller Peter Christensen.

Vækst med livrem og seler

Selvom Gazellestatuetten signalerer vækst i hastigt tempo, og vækstlån og funding er meget oppe i tiden, har Peter Christensen og forretningspartneren Lasse Simoni groet virksomheden i en hastighed, som har gjort det muligt at styre udenom sultne banker og investorer.

– Vi er vokset i et passende tempo, som har gjort, at vi hele tiden har haft et overblik over vores forretning og ikke har skullet låne penge eller sælge ud af vores ejerandele. Vi vil ikke afvise, at lån eller investering aldrig kommer på tale – men i de første år har det været vigtigt for os at skabe en sund, selvfinansieret virksomhed, afslutter Peter Christensen.

Læs mere om Stigefabrikken.dk ApS her

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg