Vi leverer tillidsfuld og troværdig vejledning

Mette N.Slagelse Erhvervscenter

Slagelse Erhvervscenter er til for erhvervslivet. Vores kerneopgave er at sparre og vejlede såvel iværksættere som veletablerede virksomheder om alt fra opstart af egen virksomhed til udfordringer med vækst og udvikling – og det gør vi ganske gratis. Ny, lokal imageundersøgelse indikerer, at vi løser vores opgave på en tillidsfuld og troværdig måde.

Når man af sine ”kunder” bliver beskrevet som effektiv, tillidsfuld, og troværdig, så er det noget der varmer. Og det er netop, hvad en ny imageundersøgelse om Slagelse Erhvervscenter viser. En undersøgelse foretaget i november blandt 300 erhvervsdrivende, som har været i kontakt med erhvervscentret for nylig, enten via virksomhedsbesøg, personlig henvendelse, vejledning eller som deltager på et af vores arrangementer, viser, at vi går frem på 6 ud af 7 målte imageområder (Kilde: Rapport SEC kendskabs- og imageundersøgende 2019).  

– Jamen, det er vi utrolig glade for. Vi er jo netop sat i verden for at hjælpe alle erhvervsdrivende her i Slagelse Kommune, og når det viser sig, at det lykkedes på en god måde, så kan vi kun være tilfredse, udtaler Per B. Madsen, erhvervschef i Slagelse Erhvervscenter. Han fortsætter:

– Det er ganske unikt, at man har etableret den lokale erhvervsservice i en armslængde fra kommunen og derfor er vi særligt glade for, at vi i undersøgelsen samtidig bliver rost for at være neutrale og uvildige samt et godt bindeled, der kan pege på muligheder.

Det kan blive endnu bedre

Selv om imageundersøgelsen viser en generel rigtig god tilfredshed med erhvervscentrets arbejde, så kan det sagtens blive endnu bedre og også endnu tydeligere, hvad det er for en service man kan få her.

– Vi skal ud og være til stede hos virksomhederne og hjælpe, der hvor vi kan. Noget kan vi klare selv, andet henviser vi til vores samarbejdspartnere, bl.a. kommunen, konsulenter, Erhvervshus Sjælland, uddannelsesinstitutioner m.fl., siger Per B. Madsen.

– Og så er det en kontinuerlig opgave at få fortalt endnu flere, hvad man som erhvervsdrivende kan bruge centret til. At her kan man bl.a. få gratis vejledning, om man blot går med tanker om at blive iværksætter eller er i gang som etableret virksomhed. At her får man hjælp til at finde egnede erhvervslokaler eller -arealer, kontakt til relevante myndigheder i konkrete sager via én indgang-princippet, adgang til kompetencegivende kurser og arrangementer og meget mere.

Giv os et ring

– Man er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvordan vi kan bidrage til, at du som erhvervsdrivende kan udvikle dig og vækste. Teamet af ansatte besidder til sammen stor viden og erfaring indenfor en lang række brancher og områder. Så det er bare om at benytte sig af tilbuddet – det er gratis og vi er her for det samme, fastslår Per B. Madsen.

Læs mere her på slagelseerhvervscenter.dk eller giv os et ring på 70 27 00 30. 

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg