Borgmester Knud Vincents (tv.) viste for nylig den nye direktør for Erhverv, Ejendomme og Teknik, Jesper Schlüter, rundt og her gik turen bl.a. forbi Slagelse Erhvervscenter, hvor Erhvervschef Per B. Madsen bød velkommen. Foto: Mette Juhl

Vi ser frem til samarbejdet med ny direktør

Mette N.Slagelse Erhvervscenter, Slagelse Kommune

Vores team her i Slagelse Erhvervscenter fik allerede på andendagen af hans ansættelse hilst på Jesper Schlüter, ny direktør for Erhverv, Ejendomme og Teknik i Slagelse Kommune, da han var på rundtur med borgmester Knud Vincents for at møde nogle af sine mange nye kollegaer og tætte samarbejdspartnere.

En af de opgaver, der venter Jesper Schlüter, er at få skabt en ny erhvervsstrategi i tæt samarbejde med vores lokale erhvervsliv. Vi ser frem til at kunne bidrage bedst muligt til opgaven, så vi får en langsigtet strategi, der skaber udvikling og gode vilkår for at drive virksomhed her i Slagelse Kommune.

Pr. 1. april bliver Slagelse Erhvervscenter A/S overdraget til Slagelse Kommune. Ønsket er at bevare den lokale erhvervsservice, blot i en ny forankring, som hører under netop Jesper Schlüters ansvarsområde. Så vi klør fortsat på med at hjælpe og vejlede iværksættere og virksomheder samt udbyde netværksarrangementer, workshops, stormøder m.m.

Vores team består i dag af Erhvervschef Per B. Madsen, Erhvervskonsulenterne Mette Reindahl Andersen, Rune Larsen Rosenhegn, Lisbeth Eichen samt Kommunikationskonsulent Mette Juhl Nygaard.

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg