Det var en rigtig god morgenstund, da BIN2BIL bød indenfor til Business Brunch fredag 2. juni. Foto: Mette Juhl

Vi skal køre elbil i fremtiden. Også i erhvervslivet!

Mette N.Netværk

Sådan lød et af budskaberne fra Tom Frederiksen, direktør i BIN2BIL, der fredag 2. juni tog imod 50 gæster fra det lokale erhvervsliv, da de var værter for vores netværksmøde Business Brunch.

Tom Frederiksen er en driftig erhvervsmand, der har overtaget forretningen fra sin far – en forretning han har udviklet og udbygget i årenes løb til den store virksomhed det er i dag. BIN2BIL er et stort, moderne bilhus på Asienvej i Slagelse. Herudover har de forretninger i Holbæk og Kalundborg, hvor der tilsammen er 132 ansatte, som sælger en række bilmærker og servicerer endnu flere.

Starten i Slagelse har ikke været uden udfordringer. Først kom corona, som blev fulgt op af komponentmangel, energikrise og inflation. Men med en god medarbejderstab i ryggen, har Tom Frederiksen og hans lederteam formået at skabe fremgang.

Fremtiden

Hvordan ser fremtiden så ud? Bilmæssigt skal vi alle sammen vænne os til at køre elbiler – også erhvervsmæssigt. Det kommer vi, ifølge Tom Frederiksen, ikke uden om. Han spår samtidig, at vi vil se færre bilforhandlere i fremtiden og samtidig træder forhandlerne mere og mere over i en agentrolle i takt med at onlinesalget af også biler stiger og producenterne tager hånd om flere opgaver selv.

Vil det få indflydelse på bilsalget? Set i lyset af, at vognparken pr. husstand herhjemme stiger og stiger, er der ikke noget, der tyder på, at vi foreløbig er klar til at springe på andre transportmidler.

Med hensyn til arbejdskraft, er det også noget, der fylder hos BIN2BIL. Netop nu er virksomheden på udkig efter flere mekanikere og teknikere for at kunne følge med. Det giver anledning til at kigge på hele lærlinge- og uddannelsesområdet, hvor BIN2BIL vil spille en mere aktiv rolle fremover.

Sin egen fremtid har Tom Frederiksen også set lidt ind i, idet han i god tid har generationsskiftet med sine børn uden at det har rokket ved pladsen i direktørstolen.

God snak mellem deltagerne

Morgenstunden bød desuden på en rundvisning i bilhuset, gode snakke de erhvervsdrivende imellem samt en venlig reminder fra Slagelse Festuges formand, Jens Vadmand, om at støtte op om den kommende festuge, der i uge 26 fylder Slagelse med en masse gode oplevelser for hele familien.

Næste Business Brunch er fredag 23. juni kl. 8.00 hos Danske Bank på Nytorv i Slagelse, hvor Journalistisk chefredaktør Carsten Lysdal indbyder til en snak og dialog om de lokale mediers rolle i vores image. Tilmelding kan ske her

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg