Vi søger deltagere til Dragens Hule

Mette N.Forretningsudvikling, Iværksætteri

Posthuset i Slagelse gentager onsdag den 22. juni Dragens Hule, vores lokal version af Løvens Hule for iværksættere. Her sidder erfarne og driftige erhvervsledere klar til at give lokal innovation og udvikling et solidt skub på vejen mod vækst via sparring og mulige investeringer. Der er åbent for ansøgninger nu.  

– Min virksomhed havde ikke været det sted, den er i dag, hvis det ikke var for min deltagelse i Dragens Hule.

Victor Wersinger gik rundt med en virksomhed på idéstadiet, da han meldte sig til den første runde af Dragens Hule på Posthuset i Slagelse sidste sommer. Hans forventninger til udbyttet af en deltagelse var på forhånd ikke så høje, men den skulle vise sig, at flytte en hel del på iværksætterfronten.

– Det var en supergod oplevelse. Jeg fik nogle kontakter, der er guld værd, og en mentor i Jens-Ole (Jens-Ole Larsen, direktør i Slagelse Transportcenter).

Det har betydet, at Victor Wersinger i dag er i fuld gang med at skalere sin virksomhed, Fotofix, der tilbyder restaurering af gamle billeder og film. Han er rykket til København, hvor kundepotentialet er større, men fastholder sin lokale tilknytning.  

– Bare gør det. Man har sådan set ikke noget at miste ved det, men meget at vinde, lyder opfordringen fra Victor Wersinger til de iværksættere – eller kommende iværksættere – der overvejer at deltage i Dragens Hule.

Lokale kompetencer i panelet

Dragens Hule er inspireret af det populære tv-program, Løvens hule. Deltagerne udtages på baggrund af deres ansøgning til at træde ind foran ”dragerne” for at pitche deres virksomhedsidé. Det kan være alt fra en nyopfindelse, videreudvikling af et eksisterende koncept til digitalisering af en proces. Her har fantasien indenfor idéudvikling frit spil.

Panelet består også her i anden runde af lokale erhvervsledere, heriblandt Jens Ole Larsen, koncerndirektør og indehaver af Slagelse Transportcenter, Jan Milvertz, ejendomsmægler og investor i JMI Gruppen, Louise Lecanda, advokat og partner i Advodan samt Martin Senderovitz, lektor i entreprenørskab og relationsledelse ved Syddansk Universitet.

Det får du ud af din deltagelse

Der er ingen garanti for, at deltagerne i Dragens Hule går fra mødet med dragerne med penge på lommen, men muligheden er til stede, hvis projektet er stærkt nok. Derimod er der garanti for, at man går ud af Dragens Hule med feedback på sin idé, inspiration til udvikling, salg og samarbejdspartnere samt mulighed for at få en mentor med ombord på projektet.

Derudover er der en billet til Seedster DK til en værdi af 10.000 kr. på højkant til dagens bedste pitch.

Sådan tilmelder du dig

Så ønsker du investorer, netværk eller sparring til udviklingen af din virksomhed, så send os en kort videoansøgning, hvor du besvarer følgende spørgsmål:

  • Fortæl kort om dig og din virksomhed (navn, produkt, koncept, størrelse og virksomhedens alder)
  • Hvordan vil du gerne have, at din virksomhed ser ud om 5 år?
  • Hvad vil du gerne opnå ved at deltage i Dragens hule?

Send din video til Erhvervskonsulent Jonas Woodrow Hansen på mail: [email protected] senest den 21. maj. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jonas på tlf. 92 82 35 99.

Dragens hule afholdes tirsdag den 22. juni i Postbutikken på Sdr. Stationsvej 26 i Slagelse. Vi sørger selvfølgelig for at overholde alle retningslinjer i forhold til Covid-19. Før du præsenterer din virksomhed for ”dragerne”, får du vejledning i, hvordan man laver en god pitch samt rådgivning omkring forretningsudvikling fra Erhvervshus Sjælland.

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg