Vikar- og rekrutteringsbureau i vækst rykker fra Gørlev til Slagelse

Mette N.Forretningsudvikling, Slagelse, Vækst

Det tidligere billetkontor i den gamle DSB-stationsbygning på Sdr. Stationsvej i Slagelse får pr. 1. september nyt liv, når Lubi Vikar & Rekruttering flytter ind med sine medarbejdere. Placeringen her kunne ikke være mere ideel for bureauet, der servicerer kunder i hele landet.

– Det kunne ikke ligge meget bedre, siger Maria Lund, indehaver af Lubi Vikar & Rekruttering, mens hun viser rundt i lokalerne, som hun er i fuld gang med at sætte i stand frem mod flytningen her i slut august.

Lubi Vikar & Rekruttering servicerer kunder og vikarer i hele landet. Her kommer virksomhedens nye placeringen i DSB-stationsbygningen på Sdr. Stationsvej 28A dem til gode, idet man kan parkere lige ved døren på den ene side eller hoppe af og på toget på den anden. 

Til december har virksomheden eksisteret i to år og på den korte tid har den vækstet fra at være et mindre iværksætteri i Gørlev til nu 12 ansatte i alt. Udover Lubi Vikar & Rekruttering driver Maria Lund også Lubi Transport samt Easy Green, der er kommet til i foråret 2020.Vi sender kvalitet ud
Særligt den personlige kontakt og service overfor både kunder, vikarer og rekrutteringskandidater er grundpillen i Lubi’s succes.

– Vi vil gerne have, at det er kvalitet, vi sender ud. Derfor har vi også set alle i vores kartotek i øjnene, inden vi indleder et samarbejde.

– Vores serviceniveau ligger højt, både overfor kunden og vikaren. Vi er og skal være tilgængelige, derfor svarer vi telefonen døgnet rundt, siger Maria Lund.

Lubi Vikar & Rekruttering følger altid op på vikarforløb og rekrutteringer, så de sikrer, at både den ansatte og arbejdsgiver trives med ordningen. På rekrutteringsdelen har man som arbejdsgiver den fordel, at ikke alene slipper man for en stor del af arbejdet med ansøgninger og udvælgelse til samtale, man får sin nye ansatte på prøve i 16 uger inden man selv overtager ansættelsesforpligtelsen.

– Så kan man se hinanden an og succesraten er højere, lyder det fra Maria Lund.

Mange gode, nye kandidater

Lubi Vikar & Rekruttering beskæftiger sig indenfor stort set alle brancher, dog i øjeblikket med undtagelse af sundhedsvæsnet samt lærer- og pædagogfaget.

Coronatiden har været ekstra travl for Maria Lund og hendes medarbejdere. I de seneste måneder alene har 900 ledige oprettet sig selv i deres kartotek.  

– Og der er mange gode kandidater, siger Maria Lund, der fra kundernes side særligt mærker en stor efterspørgsel på arbejdskraft i de erhvervsrettede fag, heriblandt smede, anlægsgartnere m.fl.

Erhvervscentret matchede Lubi og DSB

Maria Lund har i sit tidligere arbejdsliv selv været udsendt som vikar gennem bureau, og det var her hun så et potentiale i at gøre tingene på sin egen måde.

– Jeg startede stille og roligt op, men det tog hurtigt fart. I starten havde jeg samtaler hjemme ved køkkenbordet i Gørlev, men det blev for småt.

Lubi Vikar & Rekruttering rykkede derfor ind i den gamle sukkerfabrik i Gørlev. Men med ønsket om at få en bede infrastruktur i forhold til resten af landet, tog Maria Lund kontakt til Slagelse Erhvervscenter, hvor erhvervschef Per B. Madsen viste forskellige muligheder frem. Herfra gik det stærkt med at få en god aftale med DSB om leje af lokalerne i stationsbygningen i stand.

Nu glæder hun sig til at tage lokalerne i brug, hvor der er indrettet både faste og flyverarbejdspladser samt mødelokaler til de mange diskrete samtaler, der er en vigtig del af arbejdet.

Lubi Vikar & Rekruttering har kontortid alle hverdage kl. 8-16, men er som nævnt til at fange på telefon 44 40 89 94 døgnet rundt.

Læs mere på lubi-vikar.dk

Om skribenten

Mette N.

Del dette indlæg